• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

17 штрафів за порушення правил благоустрою. Рішення адмінкомісії

eye

764

16.11.2021 14:20

RSS

img

Сьогодні відбулося чергове  засідання адміністративної комісії при виконавчому комітеті Покровської міської ради. На розгляд було винесено 19 адмінпротоколів, з яких 17 стосувалися порушення державних стандартів, норм і правил благоустрою населених пунктів.

«Засідання адмінкомісії проходять щотижня. Кожного разу ми розглядаємо 15-30 адмінпротоколів. Традиційно, більша їх частина стосується паління сухого листя та гілок, а також викидання негабаритного сміття. Протоколи складаються відповідно до ст.152 Кодексу України про адміністративні правопорушення», - зазначив завідувач сектором з питань безпеки та протидії корупції Олег Коломійцев. 

Дослідивши матеріали справ, врахувавши характер, обставини вчинених правопорушень та пояснення винних осіб, члени комісії призначають мінімальний штрафі у сумі 340 гривень. 

Разом з тим було прийняте рішення звернутися до очільників старостинських округів з проханням ще раз нагадати жителям, що до кінця листопада можна виставляти сухе листя та гілля понад встановлені норми вивезення сміття. 

Ще два адмінпротоколи, які розглянули сьогодні, стосувалися батьків, які своєчасно не зареєстрували своїх дітей в органах РАЦСу.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Увага! Тендер на закупівлю послуг мапування територій та розробки геоінформаційної системи управління відходами

В рамках проєкту “Міста Нуль Відходів в Україні за підтримки програми LIFE, в якому Покровська міська територіальна громада бере участь, інформуємо про тендер.

eye

26

Новини громад

02 липня 2024 19:53

Віце-прем'єр-міністр України Юлія Свириденко відвідала Покровську громаду

Сьогодні, 2 липня, до Покровської громади завітала Перший віце-прем'єр-міністр України - Міністр економіки України Юлія Свириденко, яка зустрілась із керівниками Донеччини та провела робочу нараду щодо відновлення транспортної інфраструктури регіону.

eye

59

Громада 1

02 липня 2024 18:30

Покровські футболісти взяли срібло всеукраїнського турніру

25-28 червня у селищі Щасливе на Київщині пройшов Всеукраїнський турнір «Кубок футбольного запалу» на призи ДЮФК «Арсенал».

eye

29

Громада 1

02 липня 2024 17:40

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію