• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Фахівці з Покровської громади навчатимуться готувати та реалізовувати проєкти місцевого розвитку спільно з U-LEAD

eye

368

16.11.2021 13:08

RSS

img

240 проєктних команд із громад України беруть участь у новій навчальній програмі “Кроки для спеціалістів з управління проєктами 2021” від U-LEAD.

За повідомленням керівника «ULEAD з Європою в Донецькій області» Максима Ткача, Донеччину у навчальній програмі представлятимуть 9 фахівців із 3-х територіальних громад.

Мова йде про:

  • Мангушську (Мангушська Селищна Рада),

  • Нікольську (Нікольська селищна рада),

  • Покровську (Покровська міська рада Донецької області) громади.

Вони вивчатимуть всі особливості життєвого циклу проєктів та під час онлайн-візиту до однієї з успішних громад ознайомляться з найкращими практиками з управління проєктами.

«Кроки для спеціалістів з управління проєктами» - це комплексна навчальна програма створена для спеціалістів з управління проєктами, проєктних менеджерів у територіальних громадах та орієнтована на покриття базової потреби в знаннях: що потрібно знати, щоб готувати та реалізовувати проєкти місцевого розвитку.

Як розповів спеціаліст з питань децентралізації та секторальних реформ Представництва ЄС в Україні Томаш Остропольський, «U-LEAD з Європою» розробила комплексний підхід до розвитку спроможності громад.

«Ми вітаємо команди ентузіастів з усіх 24 областей України, які були відібрані для участі в цій навчальній програмі. Найкращі проєктні заявки, розроблені учасниками, які успішно пройдуть повний цикл програми, отримають право на фінансування за результатами прозорого конкурсу» - зауважив він.

«Унікальною особливістю навчальної програми «Кроки для спеціалістів з управління проєктами 2021» є її учасники. 240 проєктних команд, що об’єднують працівників органів місцевого самоврядування, комунальних установ та громадських організацій, загалом близько 700 учасників! Вони займаються підготовкою та реалізацією проєктів місцевого розвитку в громадах. Попереду 4 місяці важкої, але захопливої та корисної роботи, і ми сподіваємося, що навички та досвід, набуті під час цієї програми, дозволять вам професійно зростати в майбутньому», - зазначив директор Програми «U-LEAD з Європою» від GIZ Бастіан Файгель.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію