• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Прибирання та озеленення: у Покровській громаді тривають суботники 

eye

890

15.11.2021 11:41

Новини громад

img

Аби навести лад у громаді, минулими вихідними понад два десятки жителів селища Шевченко разом зі старостою та Покровським міським головою вийшли на толоку. 


«Цей захід ми планували заздалегідь і радіємо, що погода не підвела, - розповів староста селища Микола Миколаєв. – На толоку вийшли квартальна та небайдужі мешканці, серед яких навіть діти. Прибираємо один з парків, який був висаджений ще у 60-х роках. Дерев багато, як і листя, яке наразі опадає і яке треба зібрати». 


Покровський міський голова Руслан Требушкін допомагав учасникам суботника збирати та вантажити зібране сміття. 
«Приємно, що зібралося стільки людей, які вирішили навести лад в парковій зоні. Сьогодні такі суботники проходять по всій території громади: ми вичищаємо сміття, прибираємо стихійні звалища та висаджуємо дерева. Впевнений: такі систематичні заходи дозволять зробити нашу громаду чистішою, красивішою та зеленішою!», - зазначив Руслан Требушкін.

Дружно та вправно трудились як дорослі, так і малі мешканці селища Шевченко. 


«Хто, як не ми, повинні дбати про своє селище, про територію, де ми живемо, ходимо на роботу та де граються наші діти. Дуже хочеться, щоб цей парк знову був зеленим та затишним, щоб він став одним з місць для відпочинку», - зауважила місцева жителька Людмила Железняк. 

Вихідними за ініціативою міського голови та Комітету самоорганізації населення суботник відбувся і в приватному секторі Покровська – поблизу п’ятнадцятої школи. 

«До нас звернулись мешканці вулиці Гоголя з проханням висадити дерева на дитячому майданчику біля закладу освіти. Звісно, ми підтримали цю ідею. Вважаємо, що лише спільними зусиллями можемо змінити навколишнє середовище, наше місто та громаду», - розповіла голова комітету самоорганізації Марина Ухова.

 

Загалом зусиллями представників ККСН, КП «Муніципальна служба правопорядку», активних мешканців Покровська та представників депутатського корпусу на чолі з очільником міста було висаджено 50 кущів магонії, 30 кущів бузку та 10 яблунь.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Подарунок від Німеччини: Покровську передали пожежний автомобіль

Для допомоги в ліквідації наслідків обстрілів, гасіння пожеж та рятування мирного населення Покровськ отримав від громадської організації «Петро і Мазепа» у співпраці з німецько-українським фондом «Рейн-Некар» пожежну машину.

eye

45

Громада 1

19 квітня 2024 13:35

За підтримки соціального бізнесу в Покровській КЛІЛ відкрили оновлене реабілітаційне відділення

Через збільшення кількості інсультних та інфарктних пацієнтів, а також людей, які потребують якісної реабілітації після переломів і складних травм, у клінічній лікарні інтенсивного лікування «осучаснили» реабілітаційне відділення.

eye

139

Новини громад

19 квітня 2024 12:55

Ліквідація наслідків обстрілу: комунальники працюють над відновленням житла покровчан

Учора, 18 квітня, місто Покровськ знову стало об’єктом ворожої атаки, яка принесла руйнування та збитки. Загалом, пошкоджено 17 багатоквартирних будинків та 22 приватних домогосподарства.

eye

31

Громада 1

19 квітня 2024 12:15

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію