• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Гроші на розвиток громади: відбулось засідання бюджетної комісії

eye

1080

12.11.2021 15:34

RSS

img

За участю секретаря Покровської міської ради Наталії Іваньо відбулось засідання постійної депутатської комісії з питань планування, бюджету і фінансів, інвестиційної політики. 

Перш за все депутати ознайомились з програмами відділу освіти, які планують винести на чергову 20-ту сесію міської ради: щодо залучення та мотивації педагогічних працівників до роботи у закладах освіти на 2022-2025 роки, про розвиток цифрової освіти та затвердження програми «Відповідальне батьківство у партнерстві з міською владою», які розроблені на найближчі п`ять років. 

Начальниця відділу освіти Любов Воротинцева детально ознайомила присутніх з основними положеннями програм та їх фінансовими розрахунками. 

Було винесено на розгляд членів комісії також Стратегію розвитку фізичної культури та спорту у громаді, яка теж передбачає виділення з бюджету значних коштів.

За словами очільника Управління сім`ї, молоді та спорту Віталія Щербинки, крім грошей місцевого бюджету планується залучення коштів обласної та державної скарбнички. Загальний кошторис на 4 роки – близько 130 мільйонів гривень. 

Також під час засідання члени комісії розглянули питання щодо внесення змін до бюджету та до Програми соціально-економічного розвитку. 

«За рахунок коштів обласного бюджету на часткове відшкодування відсоткових ставок за «теплими кредитами» в рамках Регіональної програми з енергозбереження Покровську вдалося збільшити дохідну частину та перерозподілити бюджетні кошти», - зазначив начальник Управління Олександр Добровольський.

Вони будуть направлені на оплату енергоносіїв КНП «Покровська міська стоматологічна лікарня», оплату на водопостачання та водовідведення, придбання матеріалів для проведення заміни водопроводів КП «Покровськводоканал», оплату енергоносіїв та заробітну плату КП «БКП» і на пільгові категорії населення УСЗН.

Загалом сьогодні на комісії було розглянуто та рекомендовано для винесення на сесію 10 основних питань та 1 додаткове.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Юридичні консультації в Покровську: допомога та підтримка для мешканців

З початку повномасштабної війни юристи БФ «Право на захист» проводять безоплатні консультації населенню Покровська та допомагають вирішити велику кількість юридичних питань.

eye

29

Громада 1

26 квітня 2024 16:45

Підтримка покровчан у Закарпатті: представник Покровської МВА завітав до вихованців «Милосердя»

Уже майже місяць минув з моменту, коли ЦКРОІ «Милосердя» був релокований до села Нересниця Тячівського району Закарпатської області. Велику роль у цьому відіграли представники як державних органів влади, так і місцевого рівнів, які приклали багато зусиль

eye

31

Громада 1

26 квітня 2024 15:30

Зустріч із благодійниками: обговорення нагальних питань та організації гуманітарної допомоги

Начальник Покровської МВА Сергій Добряк разом зі своєю заступницею Наталією Іваньо зустрілися з представниками благодійного фонду «Lukraine», серед яких був і його директор Кім Ченбау, щоб обговорити подальшу співпрацю у вирішенні гуманітарних питань.

eye

34

Громада 1

26 квітня 2024 14:05

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію