• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Порядок у громаді. За сприяння депутата жителям приватного сектору встановлять бордюри

eye

1366

11.11.2021 13:31

RSS

img

На одному з особистих прийомів депутата Покровської міської ради від партії «Порядок» Сергія Моісеєнка мешканці вулиць 1 Травня та Маршала Москаленка озвучили проблему щодо постійного підтоплення будинків через збір талої та дощової води. І сьогодні це питання вирішено. 

«У вересні до мене звернувся квартальний західної частини міста з проханням встановити вздовж дороги по вулиці Перше Травня бордюри. Вони зупинять потік води, яка у період рясних дощів та відлиги затоплює близько 10 приватних будинків, і виведуть її у зливову каналізацію», - розповів Сергій Моісеєнко. 

Швидко вирішити це питання депутату допомогли керівники комунальних установ міста, які надали будівельний матеріал та спецтехніку. 

На прохання місцевих мешканців усього буде встановлено 70 метрів бордюр. 

«Впродовж 6 років ми намагались вирішити цю проблему. У нас низина. Як тільки дощ, так і води по пояс. Ні пройти ні проїхати. А цією дорогою діти йдуть до школи. Ми дуже вдячні Сергію Моісеєнку, який, до того ж допоміг нам розв'язати питання з низькою напругою електроенергії», - зазначив квартальний вулиць 1 Травня та Маршала Москаленка Микола Костенко. 

За словами чоловіка, напруга коливалась від 140 до 120 В. Рахунки за електроенергію сягали до 1000 грн. А після втручання депутата – напруга нормалізувалась і значно зменшились витрати. 

«Добре, що нам, депутатам, йдуть на зустріч і комунальники, і представники ДТЕК. Ми працюємо на один результат – поліпшити життя мешканців нашої громади та допомогти у вирішенні проблемних питань», - підсумував депутат Покровської міської ради від партії «Порядок» Сергій Моісеєнко.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Юридичні консультації в Покровську: допомога та підтримка для мешканців

З початку повномасштабної війни юристи БФ «Право на захист» проводять безоплатні консультації населенню Покровська та допомагають вирішити велику кількість юридичних питань.

eye

15

Громада 1

26 квітня 2024 16:45

Підтримка покровчан у Закарпатті: представник Покровської МВА завітав до вихованців «Милосердя»

Уже майже місяць минув з моменту, коли ЦКРОІ «Милосердя» був релокований до села Нересниця Тячівського району Закарпатської області. Велику роль у цьому відіграли представники як державних органів влади, так і місцевого рівнів, які приклали багато зусиль

eye

17

Громада 1

26 квітня 2024 15:30

Зустріч із благодійниками: обговорення нагальних питань та організації гуманітарної допомоги

Начальник Покровської МВА Сергій Добряк разом зі своєю заступницею Наталією Іваньо зустрілися з представниками благодійного фонду «Lukraine», серед яких був і його директор Кім Ченбау, щоб обговорити подальшу співпрацю у вирішенні гуманітарних питань.

eye

25

Громада 1

26 квітня 2024 14:05

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію