• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Для покращення водопостачання. У мікрорайоні «Шахтарський» стартували масштабні роботи із заміни водогону

eye

820

10.11.2021 13:24

RSS

img

КП «Покровськводоканал» почало заміну напірного трубопроводу у мікрорайоні «Шахтарський». Труби тут були прокладені понад 35 років тому. За цей час система застаріла і морально, і фізично. У районі будинків 4-15 по вулиці Затишна регулярно відбувалися пориви, в результаті чого підтоплювалися підвали сусідніх багатоповерхівок, а взимку вода часто потрапляла на проїжджу частину, створюючи ожеледицю. 

Тож аби такого більше не було, а якість водопостачання для кількох тисяч мешканців мікрорайону покращилася, комунальники почали заміну 480 метрів металевих труб на міцні пластикові.

«На час проведення підготовчих робіт, які орієнтовно триватимуть 15-18 днів, ми не припинятимемо водопостачання наших споживачів. Коли закінчимо прокладання нових труб, їх потрібно буде підключити до існуючих мереж. Це може зайняти близько трьох діб. Саме на цей час водопостачання для 9 будинків (№3,5,8,9,10,11,13,14) та 18 суб'єктів господарювання буде призупинено. Про точну дату початку робіт з перепідключення ми завчасно проінформуємо, щоб усі встигли зробити необхідний запас води», - розповів директор КП «Покровськводоканал» Руслан Ліннік.  

Під час проведення робіт також буде обмежено рух тротуарними доріжками і в'їзд у двори багатоповерхівок з боку вулиці Затишна. Однак це тимчасові незручності, до яких варто поставитись з розумінням, адже без таких заходів водопостачання покращити не вдасться.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

У Покровську відбулось засідання комісії з розподілу гуманітарної допомоги

Під головуванням керівника гуманітарного штабу Дмитра Єрмоловича та за участю заступниці начальника Покровської МВА Наталії Іваньо в онлайн-форматі відбулось засідання комісії з розподілу гуманітарної допомоги, яка надійшла до Покровської громади.

eye

47

Громада 1

28 березня 2024 17:30

Зі світлом ще 20 населених пунктів: ДТЕК Донецькі електромережі продовжує відновлення мереж

За 27 березня фахівцям ДТЕК Донецькі електромережі вдалося повернути світло жителям 20 населених пунктів Донеччини.

eye

20

Новини громад

28 березня 2024 16:50

Робимо дороги проїзними: у Покровській громаді почали планову відсипку доріг

Зимовий період у Покровській громаді виявився сприятливим для активного накопичення резервів, а саме матеріалу для подальшої роботи з підсипки доріг в межах громади. Це стало можливо завдяки соціальному партнерству керівників Покровської МВА і бізнесу.

eye

34

Громада 1

28 березня 2024 16:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію