• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

З подарунками та нагородженнями у Покровську відзначили День працівників соціальної галузі

eye

870

05.11.2021 15:29

Новини громад

img

Людей, які обрали для себе нелегку і гуманну місію, сьогодні у Покровському центрі творчості та дозвілля вітали керівники громади і соціальних служб. 

За багатогранну і всебічну підтримку та захист найбільш уразливих верств населення понад 20 соціальних працівників отримали грамоти та подяки від Покровської міської ради.

«Щиро бажаю кожному працівнику, зайнятому у соціальній сфері, міцного здоров’я, щастя, радості, невичерпної життєвої енергії!», - звернувся до присутніх у залі Покровський міський голова Руслан Требушкін. 

На честь свята очільник міста вручив колективу Управління соціального захисту населення ключі від новенького легкового автомобіля марки «Fiat». 

Щоденна робота працівників соціальної галузі не завжди помітна, але саме завдяки їм громадяни, які потребують уваги та підтримки, не відчувають себе покинутими та забутими. 

«Ваша компетентність і душевна теплота допомагають людям кожного дня долати життєві труднощі, надають їм віру та впевненість у завтрашньому дні. Нехай ваші душевна щедрість і чуйність повертаються до вас людською повагою та шаною», - побажала секретар Покровської міської ради Наталія Іваньо. 

Тих, хто завжди готовий прийти на допомогу, розділити чужі турботи та підтримати у нелегкий життєвий період, з професійним святом привітала і керуюча справами виконкому Алевтина Жук. Вона зазначила, що понад 50% мешканців Покровської громади потребують турботи соціальних працівників: «Сьогодні я хочу побажати вам здоров`я та щастя. А наша задача, як міської ради, створювати для комфортні умови для роботи. Тому з нагоди свята мені випала честь вручити вам сучасні моноподи та новенькі велосипеди, щоб було зручніше виконувати ваші професійні обов`язки та швидше долати відстані до підопічних». 

Зі сцени Центру творчості та дозвілля вітали соцпрацівників зі святом начальниця Управління соціального захисту населення Ірина Бонзюх та голова Покровської міськрайонної організації Товариства Червого Хреста України Людмила Полтавченко.

Святкового настрою присутнім додали своїми виступами вихованці музичної школи імені Леонтовича.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Триває видача гуманітарної допомоги у Покровську для сімей з дітьми до 14 років

Сьогодні у Покровську протягом дня проводиться видача гуманітарної допомоги – гігієнічних наборів для сімей з дітьми до 14 років від Благодійного фонду «Янголи спасіння».

eye

35

Громада 1

21 травня 2024 18:05

Покровський центр соціальних служб надає всебічну підтримку родинам, які опинились у складних життєвих обставинах

Робота з сім’ями, які перебувають у складних життєвих обставинах, є одним з пріоритетних напрямів діяльності центру соціальних служб, робота якого спрямована на консультування, соціальний супровід, психологічну підтримку та надання допомоги постраждалим.

eye

58

Новини громад

21 травня 2024 15:06

Перепрофілювання освітніх закладів у Покровській громаді: громадське обговорення та стратегічні рішення

Питання оптимізації залишається актуальним для галузі освіти протягом останніх років, оскільки щорічний аналіз мережі закладів освіти змушує шукати раціональні форми функціонування і розвитку як дошкільної, так і загальної середньої освіти.

eye

95

Новини громад

21 травня 2024 11:24

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію