• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

На приєднаних територіях Покровської громади відбулась осіння толока

eye

1107

05.11.2021 11:44

RSS

img

5 листопада мешканці усіх старостинських округів вийшли на суботники, аби привести до ладу територію та впорядкувати зони для відпочинку. 

Ініціатором масштабного прибирання виступив Покровський міський голова Руслан Требушкін, який і сам долучився до роботи: «Осінь та весна в нашій громаді завжди супроводжуються суботниками. Ми вичищаємо сміття, прибираємо стихійні звалища та висаджуємо дерева. Приємно, що мешканці приєднаних територій активно беруть участь у толоках. Впевнений, що лише спільними зусиллями ми зробимо нашу громаду комфортною та затишною». 

Разом з очільником громади від самого ранку трудились мешканці села Лисівка. Прибирали чагарник, який виріс біля покинутого будинку навпроти адмінспоруди. 

«Господарі будівлі виїхали за кордон. За територією доглядати нікому. Ми вирішили все це прибрати. Адже неприємно, коли в центрі села є такі ділянки. У толоці задіяні робітники апарату управління, дитячого садочка, будинку культури та небайдужі мешканці Лисівки», - розповіла староста Лисівського старостинського округу Юлія Кабанець. 

Також дружно і з ентузіазмом працювали на свіжому повітрі сьогодні мешканці Срібненського та Новоєлізаветівського старостинських округів. 

Підхопили естафету масштабного прибирання і у селі Перше Травня. Мешканці висадили близько 50 коркових дерев вздовж тротуару аж до парку «Ювілейний».

Трудились сьогодні і у Родинському. Разом зі старостою Катериною Андрійченко місцеві мешканці впорядковували зелену зону біля скверу Шахтарської Слави. 

Наводити лад на приєднаних територіях старостам допомагали співробітники Комітету самоорганізації населення. Комунальне підприємство «БКП» забезпечило контейнерами для збору сухого листя, гілок та сміття. 

У загальному підсумку, сьогодні десятки людей взяли участь у толоках. Усіх їх об`єднав гарний настрій та бажання бачити Покровську громаду чистою та доглянутою.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

У Покровську відбулось засідання комісії з розподілу гуманітарної допомоги

Під головуванням керівника гуманітарного штабу Дмитра Єрмоловича та за участю заступниці начальника Покровської МВА Наталії Іваньо в онлайн-форматі відбулось засідання комісії з розподілу гуманітарної допомоги, яка надійшла до Покровської громади.

eye

58

Громада 1

28 березня 2024 17:30

Зі світлом ще 20 населених пунктів: ДТЕК Донецькі електромережі продовжує відновлення мереж

За 27 березня фахівцям ДТЕК Донецькі електромережі вдалося повернути світло жителям 20 населених пунктів Донеччини.

eye

24

Новини громад

28 березня 2024 16:50

Робимо дороги проїзними: у Покровській громаді почали планову відсипку доріг

Зимовий період у Покровській громаді виявився сприятливим для активного накопичення резервів, а саме матеріалу для подальшої роботи з підсипки доріг в межах громади. Це стало можливо завдяки соціальному партнерству керівників Покровської МВА і бізнесу.

eye

40

Громада 1

28 березня 2024 16:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію