• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

«Майстер на всі руки». Як УСЗН допомагає підопічним терцентру вирішувати побутові питання

eye

990

04.11.2021 15:49

RSS

img

Людина із «золотими» руками. Саме так говорять про Юрія Полгородника не лише його підопічні, а й колеги з УСЗН. Вже місяць він допомагає літнім та одиноким громадянам вирішувати побутові питання. За рахунок УСЗН майстра забезпечили спецодягом та необхідними інструментами. 

Сьогодні Юрій трудився у саду Зої Голик. Жінка має 1 групу інвалідності. Через хворобу сама майже не ходить і перебуває під наглядом соціальних працівників. 

«Раніше мені доводилось платити гроші за виконання ремонту даху або піддашку. Зараз усі мої прохання Юрій Іванович виконує швидко, якісно та безкоштовно. Для мене це дуже вагома підтримка. Я самотня, маю проблеми зі здоров`ям, зробити по дому або у дворі вже нічого самостійно не можу. Не знаю, щоб я робила без допомоги соцпрацівників», - зазначила Зоя Голик. 

«Ми постійно аналізуємо потреби соціально вразливих мешканців Покровської громади, - розповідає в.о. директора терцентру соціального обслуговування міської ради Світлана Швайко. – Під час моніторингу з`ясували, що у людей є запит на послугу з дрібного ремонту, а фахівця, що міг би надавати таку послугу, у нас нема. Відвідувачі терцентру – літні люди, які самостійно не можуть ані паркан полагодити, ані дерева підрізати, ані траву покосити. Тож ми звернулися до міської ради із проханням додати до нашого штату такого фахівця. Депутати підтримали це рішення і ми бачимо, що воно було цілком правильним – послуги майстра мають неабиякий попит».

Загалом на обслуговуванні у фахівців територіального центру зараз перебувають понад півтори тисячі мешканців громади.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Запрошуємо підприємців приєднатися до другого діалогу між владою та бізнесом за темою «Програма підтримки громадян «Національний кешбек: Зроблено в Україні»

Зустріч відбудеться в рамках роботи регіональної онлайн-платформи «Діалог влади та бізнесу», яка створена за дорученням Президента Україна Володимира Зеленського для оперативного вирішення поточних проблемних питань підприємців.

eye

22

Новини громад

23 жовтня 2024 14:19

Понад 600 осіб евакуйовано за 2 місяці: благодійники дають шанс на безпечне життя

З серпня поточного року, коли ворог підійшов впритул до околиць Покровської ТГ, значно зросли ворожі обстріли з різних видів озброєння, збільшилися людські жертви та руйнування.

eye

103

Громада 1

22 жовтня 2024 12:30

Делегація з Покровської ТГ взяла участь у саміті «Громади в дії» у м. Дніпро

Представники Покровської громади долучилася до саміту «Громади в дії», який відбувся в місті Дніпро. Цей захід є продовженням ініціативи «Зцілення громад», метою якої є відновлення та розвиток місцевих спільнот через підвищення їхньої самостійності.

eye

90

Громада 1

22 жовтня 2024 11:10

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію