• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

«Майстер на всі руки». Як УСЗН допомагає підопічним терцентру вирішувати побутові питання

eye

869

04.11.2021 15:49

RSS

img

Людина із «золотими» руками. Саме так говорять про Юрія Полгородника не лише його підопічні, а й колеги з УСЗН. Вже місяць він допомагає літнім та одиноким громадянам вирішувати побутові питання. За рахунок УСЗН майстра забезпечили спецодягом та необхідними інструментами. 

Сьогодні Юрій трудився у саду Зої Голик. Жінка має 1 групу інвалідності. Через хворобу сама майже не ходить і перебуває під наглядом соціальних працівників. 

«Раніше мені доводилось платити гроші за виконання ремонту даху або піддашку. Зараз усі мої прохання Юрій Іванович виконує швидко, якісно та безкоштовно. Для мене це дуже вагома підтримка. Я самотня, маю проблеми зі здоров`ям, зробити по дому або у дворі вже нічого самостійно не можу. Не знаю, щоб я робила без допомоги соцпрацівників», - зазначила Зоя Голик. 

«Ми постійно аналізуємо потреби соціально вразливих мешканців Покровської громади, - розповідає в.о. директора терцентру соціального обслуговування міської ради Світлана Швайко. – Під час моніторингу з`ясували, що у людей є запит на послугу з дрібного ремонту, а фахівця, що міг би надавати таку послугу, у нас нема. Відвідувачі терцентру – літні люди, які самостійно не можуть ані паркан полагодити, ані дерева підрізати, ані траву покосити. Тож ми звернулися до міської ради із проханням додати до нашого штату такого фахівця. Депутати підтримали це рішення і ми бачимо, що воно було цілком правильним – послуги майстра мають неабиякий попит».

Загалом на обслуговуванні у фахівців територіального центру зараз перебувають понад півтори тисячі мешканців громади.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Механізми стягнення заборгованостей працюють, незважаючи на військовий стан: у Покровській МВА засідала профільна робоча група

Під головуванням заступниці начальника Покровської міської військової адміністрації Наталії Іваньо відбулось чергове засідання робочої групи з підвищення рівня оплати праці, додержання законодавства про працю, забезпечення податкових та бюджетних надходже

eye

5

Громада 1

25 квітня 2024 18:02

Благоустрій та озеленення: мешканці Покровської громади долучаються до спільних суботників

Весна - саме та пора року, коли усі активно наводять лад на власних подвір'ях, упорядковують пам’ятні знаки та місця відпочинку.

eye

20

Новини громад

25 квітня 2024 13:42

Керівник військової адміністрації Сергій Добряк зустрівся з мешканцями громади під час особистого прийому

Сьогодні мешканці Покровська мали змогу особисто звернутися з наболілими питаннями до начальника Покровської МВА Сергія Добряка. На прийомі також були присутні заступники очільника громади, керівники структурних підрозділів та організацій міста.

eye

32

Новини громад

25 квітня 2024 12:23

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію