• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

До ЦНАПу та УСЗН – за попереднім записом, безкоштовний проїзд пільговиків – за розкладом

eye

879

03.11.2021 13:15

RSS

img

Ситуація із захворюваністю на COVID-19 у Покровській громаді залишається напруженою. За даними відділу охорони здоров’я, що були оприлюднені на засіданні міської комісії з питань ТЕБ та НС, протягом останнього тижня такий діагноз підтвердився у 573 осіб, що майже на 50% більше, ніж тижнем раніше. 

Через це впроваджуються додаткові протиепідемічні заходи у відділеннях ЦНАПу та УСЗН. Тепер:

  • потрапити на прийом можна буде тільки за попереднім записом із зазначенням дати та часу прийому;
  • прийом вестимуть співробітники, які зробили щеплення;
  • кількість відвідувачів у приміщенні має дорівнювати кількості інспекторів або адміністраторів, отже наступним за чергою доведеться очікувати ззовні;
  • консультації, що не потребують оформлення документів, надаватимуть телефоном або електронною поштою;
  • запитувані документи надсилатимуть заявникам поштою;
  • для найбільш вразливих верств населення (люди похилого віку, вагітні жінки, люди з інвалідністю) передбачено виключні години прийому – з 10.00 до 12.00.

Нові правила оприлюднила керуюча справами виконкому Алевтина Жук. Члени комісії підтримали ці пропозиції, а також проголосували за обмеження часу безкоштовного проїзду пільговиків у громадському транспорті з 10.00 до 15.00. Ця норма не застосовуватиметься до учасників бойових дій.

Як пояснює заступник міського голови Анатолій Зінченко, у годину пік, особливо зранку, через обмеження кількості пасажирів, яких можна перевозити, працюючі містяни не можуть вчасно дістатися до роботи.  

«Більшість пільговиків – це люди похилого віку, вони зможуть скористатися своїм правом на безкоштовний проїзд вдень, аби потрапити до лікарні, або до іншого пункту призначення у своїх справах», - прокоментував рішення комісії Анатолій Зінченко.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Визначення потреб мешканців громади: старост зібрали на чергову нараду

Під головуванням начальниці Управління по роботі з територіями Олени Носач відбулась робоча нарада зі старостами Покровської громади.

eye

2

Громада 1

29 березня 2024 11:37

Сезонні захворювання: лікарі ЦПМСД розповіли про поточну ситуацію в громаді

На сьогодні, порівняно з аналогічним періодом 2023 року, лікарі Центру первинної медико-санітарної допомоги спостерігають стабільну ситуацію щодо сезонних захворювань в Покровській громаді.

eye

32

Громада 1

29 березня 2024 09:30

У Покровську відбулось засідання комісії з розподілу гуманітарної допомоги

Під головуванням керівника гуманітарного штабу Дмитра Єрмоловича та за участю заступниці начальника Покровської МВА Наталії Іваньо в онлайн-форматі відбулось засідання комісії з розподілу гуманітарної допомоги, яка надійшла до Покровської громади.

eye

68

Громада 1

28 березня 2024 17:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію