• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Вперше за тривалий час: у Покровських багатоповерхівках встановлено сучасні ліфти

eye

625

02.11.2021 18:49

RSS

img

У поточному році проведено повну заміну ліфтів у 14 під'їздах житлових багатоповерхових будинках. На ці роботи було виділено з бюджету 12,6 мільйона гривень.

За словами начальника житлово-комунального відділу Дмитра Візенкова, протягом останніх років на адресу міської ради надходили заяви щодо необхідності проведення ремонтів пасажирських ліфтів. Було проведено техогляд та складено перелік об'єктів, які вже вичерпали свій строк експлуатації.

«Станом на 1 листопада виконані роботи по заміні ліфтів у багатоповерхових будинках, які розташовані у центральній частині та прилеглих мікрорайонах міста. Вартість заміни одного ліфту становить 900 тисяч гривень. Це досить дороговартісні роботи. Однак реалізація цієї програми дозволяє гарантувати повну безпеку місцевих мешканців, а також надає можливість не витрачати кошти на постійні поточний ремонт ліфтів», - зауважив Дмитро Візенков.

Нові підйомники з`явились у під`їздах будинків № 57, 58, 59, 67б, 68 та 69 мікрорайону "Лазурний". Капітально відремонтовані ліфти будинку № 1а, що у мікрорайоні "Південний", в одному з під`їздів будинку №1 у мікрорайоні "Гірник" та у будинку №142, що по вулиці Маршала Москаленко. 

Усього в Покровську налічується 116 ліфтів. Враховуючи той факт, що вони є об'єктами підвищеної небезпеки, роботи щодо проведення капітального ремонту будуть продовжуватись і у наступному році.

«Будемо обирати ті об'єкти, в яких строк експлуатації вже закінчився. Також сподіваємось, що у 2022 році запрацює обласна програма підтримки місцевих рад щодо співфінансування з заміни ліфтів. Ми вже подали заявки і розраховуємо, що при формуванні бюджету на наступний рік обласна адміністрація підтримає наші ініціативи», - зазначив начальник житлово-комунального відділу Покровської міської ради Дмитро Візенков.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Увага! Тендер на закупівлю послуг мапування територій та розробки геоінформаційної системи управління відходами

В рамках проєкту “Міста Нуль Відходів в Україні за підтримки програми LIFE, в якому Покровська міська територіальна громада бере участь, інформуємо про тендер.

eye

25

Новини громад

02 липня 2024 19:53

Віце-прем'єр-міністр України Юлія Свириденко відвідала Покровську громаду

Сьогодні, 2 липня, до Покровської громади завітала Перший віце-прем'єр-міністр України - Міністр економіки України Юлія Свириденко, яка зустрілась із керівниками Донеччини та провела робочу нараду щодо відновлення транспортної інфраструктури регіону.

eye

58

Громада 1

02 липня 2024 18:30

Покровські футболісти взяли срібло всеукраїнського турніру

25-28 червня у селищі Щасливе на Київщині пройшов Всеукраїнський турнір «Кубок футбольного запалу» на призи ДЮФК «Арсенал».

eye

29

Громада 1

02 липня 2024 17:40

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію