• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Виділення коштів та заклик вакцинуватися: пройшла позачергова сесія Покровської міської ради

eye

976

02.11.2021 13:11

RSS

img

Сьогодні відбулась 19-та позачергова сесія міської ради, на якій депутати розглянули проєкти рішень щодо виділення бюджетних коштів на соціальні програми. 

У першу чергу депутати підтримали проєкт рішення щодо додаткового асигнування для УСЗН у розмірі 322,2 тисячі гривень. Начальниця Управління Ірина Бонзюх доповіла депутатам, на що потрібні бюджетні кошти. 

«Перевезення громадян пільгових категорій транспортом загального користування фінансує управлінням соцзахисту, але згідно з бюджетним кодексом фінансування це можуть бути тільки мешканці громади, які є у реєстрі пільговиків, - зазначила вона. - АТ «Укрзалізниця» протягом тривалого часу подає на відшкодування УСЗН списки громадян, які користувалися його послугами, але в них занесені також й мешканці інших громад. Ми прийняли рішення не відшкодовувати послуги перевезення цих громадян, але проти нашого управління розпочали претензійну роботу. Зараз через судовий процес арештовані рахунки управління соцзахисту і утворюються борги перед іншими підприємствами. Ми будемо подавати касацію, але зараз нам потрібно виплатити борг, аби розблокувати рахунки». 

Депутати також проголосували за виділення коштів на закупівлю кисневих концентраторів для КНП «Родинська міська лікарня».

 «Після ухвалення на минулій сесії проєкту рішення щодо передачі концентраторів від Покровської КЛІЛ та Покровської міської лікарні, з’ясувалося що вільних концентраторів у закладів менше, ніж було передбачено, адже продовжують надходити люди із важкою пневмонією, - зазначила секретар міської ради Наталія Іваньо. – На жаль, нам доведеться повертатися до цього питання, адже й Родинська міська лікарня зараз перевантажена пацієнтами, які потребують кисневої терапії». 

На завершення сесійного засідання міський голова Руслан Требушкін закликав депутатів на своєму прикладі показати безпечність та необхідність вакцинації. 

«Я прийняв рішення також отримати щеплення, тому що бачу по ситуації у наших лікарнях, що хвороба має дуже важкий перебіг саме у тих, хто своєчасно не вакцинувався. Тож запрошую всіх охочих зробити щеплення та захистити себе», - наголосив Руслан Требушкін.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

У Покровській громаді визначили стипендіатів

Під головуванням заступниці начальника Покровської міської військової адміністрації Маргарити Ідрісової 24 квітня відбулося засідання, під час якого серед обдарованих дітей та молоді визначали кандидатів на отримання стипендій.

eye

20

Громада 1

24 квітня 2024 20:00

Стан справ у громаді обговорили під час спільної наради керівники Покровської МВА

Сьогодні, 24 квітня, начальник Покровської МВА Сергій Добряк провів нараду із заступниками, темами для обговорення на якій стали: безпекова ситуація в громаді, робота соціальних і комунальних установ міста.

eye

63

Новини громад

24 квітня 2024 15:00

У Покровській громаді створено відокремлений підрозділ ГО "Всеукраїнський громадський дитячий рух "Школа безпеки"

Відбулося перше засідання установчих зборів Покровського відокремленого підрозділу Донецької області ГО «Всеукраїнський громадський дитячий рух "Школа безпеки"», який є добровільною громадською дитячою організацією.

eye

24

Новини громад

24 квітня 2024 13:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію