• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Виділення коштів та заклик вакцинуватися: пройшла позачергова сесія Покровської міської ради

eye

1019

02.11.2021 13:11

RSS

img

Сьогодні відбулась 19-та позачергова сесія міської ради, на якій депутати розглянули проєкти рішень щодо виділення бюджетних коштів на соціальні програми. 

У першу чергу депутати підтримали проєкт рішення щодо додаткового асигнування для УСЗН у розмірі 322,2 тисячі гривень. Начальниця Управління Ірина Бонзюх доповіла депутатам, на що потрібні бюджетні кошти. 

«Перевезення громадян пільгових категорій транспортом загального користування фінансує управлінням соцзахисту, але згідно з бюджетним кодексом фінансування це можуть бути тільки мешканці громади, які є у реєстрі пільговиків, - зазначила вона. - АТ «Укрзалізниця» протягом тривалого часу подає на відшкодування УСЗН списки громадян, які користувалися його послугами, але в них занесені також й мешканці інших громад. Ми прийняли рішення не відшкодовувати послуги перевезення цих громадян, але проти нашого управління розпочали претензійну роботу. Зараз через судовий процес арештовані рахунки управління соцзахисту і утворюються борги перед іншими підприємствами. Ми будемо подавати касацію, але зараз нам потрібно виплатити борг, аби розблокувати рахунки». 

Депутати також проголосували за виділення коштів на закупівлю кисневих концентраторів для КНП «Родинська міська лікарня».

 «Після ухвалення на минулій сесії проєкту рішення щодо передачі концентраторів від Покровської КЛІЛ та Покровської міської лікарні, з’ясувалося що вільних концентраторів у закладів менше, ніж було передбачено, адже продовжують надходити люди із важкою пневмонією, - зазначила секретар міської ради Наталія Іваньо. – На жаль, нам доведеться повертатися до цього питання, адже й Родинська міська лікарня зараз перевантажена пацієнтами, які потребують кисневої терапії». 

На завершення сесійного засідання міський голова Руслан Требушкін закликав депутатів на своєму прикладі показати безпечність та необхідність вакцинації. 

«Я прийняв рішення також отримати щеплення, тому що бачу по ситуації у наших лікарнях, що хвороба має дуже важкий перебіг саме у тих, хто своєчасно не вакцинувався. Тож запрошую всіх охочих зробити щеплення та захистити себе», - наголосив Руслан Требушкін.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Між Покровською та Полтавською громадами укладено меморандум про взаємодію й співпрацю

29 червня заступниця начальника Покровської МВА Маргарита Ідрісова взяла участь у відзначенні Дня міста Полтави, під час якого відбулось підписання меморандумів про співпрацю з прифронтовими громадами.

eye

45

Громада 1

30 червня 2024 12:50

Переосмислення принципів відновлення та розвитку українських громад: Покровськ на Lviv Urban Forum

Понад 1200 учасників з усієї України та авторитетні світові спікери зібралися у Львові на Lviv Urban Forum, щоб знайти спільні рішення щодо збереження та відновлення українських міст.

eye

94

Новини громад

28 червня 2024 18:16

Вшанування героїв: бійці добровольчого формування "Покровськ-1" отримали відзнаки від Міністра оборони України

Понад два роки тому, 26 лютого 2022 року, було створено добровольче формування “Покровськ-1” Покровської ТГ. Цей підрозділ став символом мужності та патріотизму для мешканців громади, адже його бійці з перших днів війни стали на захист рідної землі.

eye

55

Громада 1

28 червня 2024 18:00

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію