• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Виділення коштів на закупівлю концентраторів та допомогу УСЗН: відбулось засідання бюджетної комісії

eye

991

01.11.2021 12:48

RSS

img

Сьогодні на засіданні депутатської комісії з питань планування, бюджету і фінансів, інвестиційної політики було розглянуто питання щодо фінансування закупівлі кисневих концентраторів для КНП «Родинська міська лікарня».

На 15 апаратів потрібно 220 тисяч гривень. Ще 322,2 тисячі гривень з бюджету на сплату компенсації за перевезення пільгових категорій населення залізничним транспортом додатково потребує УСЗН. Загальна сума заборгованості Покровської громади перед «Донецькою залізницею», як повідомив начальник Департаменту фінансово-економічної політики та управління активами Олександр Добровольський, становить 830 тисяч гривень. Більша її частина уже закладена у бюджеті Управління соцзахисту. Обидва питання члени комісії ухвалили та запропонували розглянути на позачерговій 19 сесії міської ради.

«Сподіваємось, що ми планово відпрацюємо наступну чергову сесію. Але деякі рішення, що стосуються бюджету, треба приймати у міжсесійний період. Наша задача – надати можливість без перешкод працювати структурним підрозділам міської ради», - зауважила секретар Покровської міськради Наталія Іваньо.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Ворог продовжує нищити бізнес: Покровськ зазнав ворожого обстрілу

Сьогодні о пів на третю ночі стався обстріл Покровська. Цього разу в зоні ураження - промислові об’єкти міста. Вибуховою хвилею пошкоджені й житлові будинки покровчан.

eye

13

Громада 1

18 квітня 2024 11:05

Підрядники виконують свої зобов’язання: гарантійний ремонт доріг у Покровську

У місті розпочався гарантійний ремонт доріг, спрямований на виправлення недоліків, виявлених після попередніх робіт.

eye

26

Громада 1

17 квітня 2024 20:00

Стан справ в громаді керівники військової адміністрації розглянули під час апаратної наради

Під головуванням начальника Покровської МВА Сергія Добряка та за участі його заступників відбулась нарада, в ході якої було розглянуто актуальні питання життя територіальної громади, що стосуються соціальної та житлово-комунальної сфер, медицини, освіти.

eye

97

Новини громад

17 квітня 2024 15:53

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію