• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

У рамках проєкту «Моє місто» у мікрорайоні «Лазурний» облаштували сімейну зону відпочинку

eye

1102

29.10.2021 16:25

RSS

img

За фінансової підтримки компанії Метінвест депутатка Покровської міської ради Юлія Гуріненко разом зі студентами ДонНТУ та активними мешканцями міста облаштували «Сквер сімейний» у мікрорайоні «Лазурний».

Над його появою ініціатори працювали понад два роки. Зробити алею, встановити лавки і урни вдалося ще під час першої перемоги у конкурсі проєктів «Моє місто», ініційованого ГО «Покровська платформа спільних дій» компанії Метінвест. 

Але з’ясувалося, що для повноцінного відпочинку на свіжому повітрі цього замало. Тож мешканці вирішили продовжити створення зеленої зони і знову звернулись за допомогою до соціально відповідального бізнесу. 

«Дуже хочеться порадувати не лише мешканців, а й гостей міста такою зоною відпочинку. Для зручності входи до скверу будуть з різних сторін і біля кожного – своя локація. Дуже вдячна «Платформі спільних дій» та своїм помічникам: студентам ДонНТУ, представникам громадськості, БФ «Надія», житлово-комунального відділу міської ради і профспілкового комітету ШУ «Покровське», а також співробітникам пожежно-рятувального загону. Кожен доклав чималих зусиль для створення такої краси», - розповіла Юлія Гуріненко.

Вартість цьогорічного проєкту склала 96 тисяч гривень. Цих коштів вистачило на придбання лавочок, паркової арки, дерев`яної перголи та понад 150 рослин 22 видів, серед яких троянди, юки, сумахи, жасмин, ялівці, ялинки та декоративні яблуні.

 

«Сподіваюсь, що мешканці Покровська і надалі братимуть участь у проєкті «Моє місто», - зазначила проєктна менеджерка ГО «Платформа спільних дій» компанії Метінвест Юлія Лемяскіна. – Я вдячна місцевим жителям за активну позицію та реалізацію проєктів, націлених саме на розвиток міста та створення у ньому таких затишних місць». 

За словами депутатки міської ради Юлії Гуріненко, облаштування «Скверу сімейного» триватиме і надалі. Наприклад, сьогодні разом з активною молоддю ініціаторка проєкту висаджувала японські спіреї. 

Працювали із задоволенням. Адже усіх об`єднала одна мета – зробити у мікрорайоні «Лазурний» такий «магніт», який би припав до душі усім любителям природи.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію