• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Співпраця міської влади та великого бізнесу: у Покровську презентували план оновлення енергоінфраструктури громади на 5 років

eye

966

29.10.2021 15:31

Новини громад

img

Якість обслуговування електромереж обговорили сьогодні керівники громади та Покровського регіону електромереж ДТЕК «Донецькі електромережі». На робочій зустрічі разом з депутатами та старостами йшлося про проблеми, на які найбільше скаржаться жителі: часті відключення, перепади напруги та стан електроопор.

Представники ДТЕК зазначили, що електромережі у Покровській ТГ зношені більше ніж на 70%. Деяке обладнання встановлене ще у 50-і роки минулого сторіччя, тому потребує модернізації.

З цією метою енергетики розробили 5-річну програму оновлення та реконструкції обладнання.

«Ми ретельно проаналізували скарги та замовлення від громадян за кожним населеним пунктом. Розробили довготривалий план. Ми чітко розуміємо, що робитимемо кожного року. Ми будемо ремонтувати мережі електропостачання, електрообладнання, основне обладнання, підстанції та інше. Але все це спрямовано на покращення якості обслуговування жителів громади», - зауважив начальник Покровського регіону електромереж ДТЕК Донецькі електромережі Віталій Асіненко.

Всього за 5 років компанія інвестує в модернізацію енергоінфраструктури регіону 164 мільйони гривень. Це дозволить забезпечити стабільним та надійним електропостачанням майже 120 тисяч абонентів.

«Наш регіон розвивається, навантаження на електросистему збільшується. Це стає причиною зниження якості енергопостачання. Старі мережі не витримують. Проблеми ці не вирішуються роками. Після старту проєкту з модернізації електрообладнання, сподіваюсь, ми отримаємо більш якісні послуги», - підкреслив Покровський міський голова Руслан Требушкін.

«Багато питань надходить від жителів громади, особливо це стосується мешканців сільських територій. Під час особистих прийомiв люди звертаються із проханнями стосовно заміни старих та аварійних електроопор i трансформаторів, обпилювання дерев, які нависають на дроти пiд напругою. Всього в 13 селах треба замінити близько 1000 опор. Дуже часто у центрі міста вимикають світло на тривалий час, падає напруга. Але у цьому році у Покровську вже i зроблено компанією ДТЕК чимало: замінені опори, ремонтується обладнання, прокладається новий кабель. І це добре. Ми розуміємо, що в кінцевому результаті – покращення рівня обслуговування жителів нашої громади. Але хотілося б отримати i чiткий план дій на наступні роки. Бо лише Покровською міською радою i її структурними підрозділами укладено з компанією договорів на постачання електроенергії на суму понад 22 млн грн»,- зазначила секретар Покровської міської ради Наталія Іваньо.

Своєю чергою представники компанії ДТЕК зазначили, що за всіма питаннями можна звертатися на «гарячу» лінію за телефонами 093-45-00-473, 096-45-00-473, 099-45-00-473, а також на сторінках підприємства у соцмережах і у чат-ботах у Вайбер та Телеграм. 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Юридичні консультації в Покровську: допомога та підтримка для мешканців

З початку повномасштабної війни юристи БФ «Право на захист» проводять безоплатні консультації населенню Покровська та допомагають вирішити велику кількість юридичних питань.

eye

27

Громада 1

26 квітня 2024 16:45

Підтримка покровчан у Закарпатті: представник Покровської МВА завітав до вихованців «Милосердя»

Уже майже місяць минув з моменту, коли ЦКРОІ «Милосердя» був релокований до села Нересниця Тячівського району Закарпатської області. Велику роль у цьому відіграли представники як державних органів влади, так і місцевого рівнів, які приклали багато зусиль

eye

29

Громада 1

26 квітня 2024 15:30

Зустріч із благодійниками: обговорення нагальних питань та організації гуманітарної допомоги

Начальник Покровської МВА Сергій Добряк разом зі своєю заступницею Наталією Іваньо зустрілися з представниками благодійного фонду «Lukraine», серед яких був і його директор Кім Ченбау, щоб обговорити подальшу співпрацю у вирішенні гуманітарних питань.

eye

33

Громада 1

26 квітня 2024 14:05

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію