• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

ВІДЕО. Покровськ святкує 77-му річницю Визволення України від фашистських загарбників

eye

1050

28.10.2021 11:21

RSS

img

Віддати шану ветеранам та солдатам, полеглим під час визволення України від фашистських загарбників у роки Другої Світової війни, до братської могили загиблих воїнів та підпільників, що знаходиться на площі Шибанкова, прийшли перші керівники Покровська та представники ради ветеранів. 

«Сьогодні особливий день для усіх українців. Ми відзначаємо чергову річницю з Дня вигнання фашистів з нашої країни. Дуже радий бачити сьогодні наших ветеранів, які прийшли вшанувати пам`ять полеглих солдатів та висловити сподівання про якнайскоріше настання миру», - зазначив Покровський міський голова Руслан Требушкін. 

Очільник міста разом з секретарем міської ради Наталією Іваньо, заступником міського голови Миколою Шабельником, керуючою справами виконкому Алевтиною Жук, керівниками структурних підрозділів міськради та представниками ветеранських організацій відвідали братські могили міста і поклали квіти солдатам, що віддали свої життя за майбутнє прийдешніх поколінь.

«Це історична подія, яка залишила відбиток в душі кожного, - зауважила секретар міської ради Наталія Іваньо. – Напевно, немає сьогодні родини, де б не було дідів, прадідів, які б не пам`ятали ті страшні події та не брали в них участі. Тому ми сьогодні не лише згадуємо події воєнних років, а й віддаємо данину поваги ветеранам, яких, на жаль, залишились одиниці. Дякуємо їм за свою незалежність, за свою вільну країну». 

За словами Наталії Іваньо, у Покровській громаді особливу увагу приділяють людям старшого покоління. Працюють соціальні програми, націлені на допомогу і підтримку ветеранів і, звичайно, у такі свята їх ніколи не залишають без уваги та приємних подарунків . З нагоди 77-річниці з Дня визволення України від фашистських загарбників понад 10 ветеранів представники міської ради відвідають вдома. 

Загалом покладання квітів та хвилини мовчання у пам'ять про визволителів пройшли біля братських могил та меморіалів Другої світової по всій Покровській громаді.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Комунальники проводять заміну зношених ділянок водопровідних мереж

КП «Покровськводоканал» продовжує виконувати заплановані поточні ремонти по заміні трубопроводів водопостачання у м. Покровськ з матеріалів, отриманих підприємством від міжнародної гуманітарної організації ВПІНО Філії «Актед».

eye

0

Громада 1

28 березня 2024 10:20

У Покровську відкрили сучасний бібліохаб для дітей

Заклади культури Покровської громади працюють над удосконаленням та оновленням просторів для своїх відвідувачів із залученням позабюджетних коштів.

eye

39

Громада 1

28 березня 2024 09:30

Безпека населення та благоустрій територій: керівники Покровської МВА обговорили питання життєдіяльності громади

Сьогодні, 27 березня, під керівництвом начальника Покровської МВА Сергія Добряка та за участі його заступників відбулася апаратна нарада, на якій обговорювалися нагальні питання, пов'язані з функціонуванням громади.

eye

71

Громада 1

27 березня 2024 17:45

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію