• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

За підтримки Метінвесту в Гришиному з`явилась територія щасливого дитинства

eye

1294

27.10.2021 13:26

RSS

img

Яскравий дитячий майданчик з більше ніж десятьма ігровими та спортивними елементами урочисто відкрили у Гришиному на базі закладу загальної середньої освіти. 

Ініціаторкою проєкту «Щасливе дитинство - територія, що єднає» виступила заступниця начальниці відділу освіти, депутатка міської ради Анастасія Долга: «Дитинство - це та пора нашого життя, коли усі барви стають яскравими. А щасливе дитинство – це можливість доторкнутись до казки, яку створюємо ми, дорослі. Так і виникла ідея створити локацію відпочинку для дітей села Гришине. Це соціально-доступний проєкт, який розрахований як для дітей, так і для дорослих. Адже це територія, яка єднає».

Реалізувати задум вдалося завдяки участі у конкурсі «Моє місто», ініційованому ГО «Платформа спільних дій» при підтримці компанії Метінвест. 

«Цей майданчик – це результат активної співпраці та діалогу між ініціаторами проєкту, колективом школи та соціально-відповідальним бізнесом. Сподіваємось, що саме ця територія щасливого дитинства стане улюбленим місцем відпочинку для мешканців Гришиного різних вікових груп», - зауважила проектна менеджерка ГО «Платформа спільних дій» Юлія Лемяскіна. 

Вартість цього соціального проєкту становить 85 тисяч гривень. За ці кошти вдалось придбати та встановити 3 лавочки, 2 пісочниці, гірку, стіл зі стільцями , гніздо лелеки, м`які дитячі крісла та батут.

За словами директорки Гришинського ЗЗСО Ірини Колесник, участь у конкурсі «Моє місто» колектив школи взяв вперше. Досвід новий та дуже цікавий. 

«Для нас перемога у проєкті дуже важлива, бо незабаром у нашому закладі з’являться і дошкільнята. Ми маємо створити для них гідні та безпечні умови перебування, відпочинку та цікавого дозвілля. Дитячий майданчик ми назвали «Територія, що єднає». Сподіваємось, що це місце прийдеться до душі і молодим батькам, які, поки діти гратимуться у пісочниці чи стрибатимуть на батуті, матимуть змогу поспілкуватись один з одним», - розповіла керівниця навчального закладу Ірина Колесник. 

Нажаль, через карантинні обмеження урочисте відкриття ігрового майданчика відбулось без участі юних мешканців Покровської громади. Але, на думку старости Гришинського старостинського округу Ольги Біленко, старання місцевих вчителів та соціально-відповідального бізнесу малеча гідно оцінить. 

«У Гришиному мешкає чимало дітей. Для школярів є і спортивна зала, і футбольний майданчик. А от для наймолодших майже немає місць для відпочинку. Дуже вдячні компанії «Метінвест» за такі ініціативи і за можливість розвивати громаду. Сподіваюсь, що це не останній проєкт, який буде втілено у життя», - зауважила Ольга Біленко.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Комунальники проводять заміну зношених ділянок водопровідних мереж

КП «Покровськводоканал» продовжує виконувати заплановані поточні ремонти по заміні трубопроводів водопостачання у м. Покровськ з матеріалів, отриманих підприємством від міжнародної гуманітарної організації ВПІНО Філії «Актед».

eye

19

Громада 1

28 березня 2024 10:20

У Покровську відкрили сучасний бібліохаб для дітей

Заклади культури Покровської громади працюють над удосконаленням та оновленням просторів для своїх відвідувачів із залученням позабюджетних коштів.

eye

58

Громада 1

28 березня 2024 09:30

Безпека населення та благоустрій територій: керівники Покровської МВА обговорили питання життєдіяльності громади

Сьогодні, 27 березня, під керівництвом начальника Покровської МВА Сергія Добряка та за участі його заступників відбулася апаратна нарада, на якій обговорювалися нагальні питання, пов'язані з функціонуванням громади.

eye

73

Громада 1

27 березня 2024 17:45

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію