• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

ВІДЕО. У Покровській громаді капітально ремонтують дахи

eye

1207

27.10.2021 11:18

RSS

img

Раїса Олексієнко в будинку №3, що по проспекту «Шахтобудівників», мешкає все життя. Впродовж останніх років стеля її квартири, яка знаходиться на верхньому поверсі, протікає. 

«Я не можу повірити, що, нарешті, моя проблема зникне. Я так вже втомилася постійно ремонтувати стелю, підклеювати шпалери», - бідкається жінка.

До ремонту крівлі представники підрядної організації приступили два тижні тому. 

«Ми проводимо капітальний ремонт: міняємо дошки, шифер, коньки, вкладаємо гідробар’єр, штукатуримо димарі та проводимо вогнебіозахист дерев’яних конструкцій покрівлі. Намагаємось відразу ж прибирати за собою. Зранку знімаємо старий шифер, під вечір ми його вивозимо», - зауважив представник підрядної організації. 

Взагалі ж, питання ремонту крівель житлового фонду міста наразі є дуже актуальними. 

«Найчастіше жителі багатоповерхівок скаржаться на протікання у квартирах, розташованих на верхніх поверхах. За заявками громадян співробітники ККСН разом із представниками обслуговуючих компаній та фахівцями з цього напрямку проводять огляд та оцінюють масштаби пошкоджень. На підставі цього складається перелік будинків та приймається рішення про проведення капітального ремонту», - зазначила інспекторка ККСН Лідія Баленко.

«У цьому році ми вже повністю відремонтували 5 покрівель. Ми значно економимо, коли ремонтуємо дахи повністю. У процесі зараз – ще 4. Якість виконання робіт ретельно перевіряємо. Підрядник дає 5 років гарантії», - розповів начальник житлово-комунального відділу Дмитро Візенков. 

Керівник також додав, що покрівлю на будинку №3 по проспекту «Шахтобудівельників» закінчать до кінця листопада. І вже затверджений новий перелік багатоповерхівок Покровська та Родинського, де потрібен капітальний ремонт крівель. Витрати на це врахували у плані бюджету на наступний рік.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

У Покровську відбулось засідання комісії з розподілу гуманітарної допомоги

Під головуванням керівника гуманітарного штабу Дмитра Єрмоловича та за участю заступниці начальника Покровської МВА Наталії Іваньо в онлайн-форматі відбулось засідання комісії з розподілу гуманітарної допомоги, яка надійшла до Покровської громади.

eye

55

Громада 1

28 березня 2024 17:30

Зі світлом ще 20 населених пунктів: ДТЕК Донецькі електромережі продовжує відновлення мереж

За 27 березня фахівцям ДТЕК Донецькі електромережі вдалося повернути світло жителям 20 населених пунктів Донеччини.

eye

24

Новини громад

28 березня 2024 16:50

Робимо дороги проїзними: у Покровській громаді почали планову відсипку доріг

Зимовий період у Покровській громаді виявився сприятливим для активного накопичення резервів, а саме матеріалу для подальшої роботи з підсипки доріг в межах громади. Це стало можливо завдяки соціальному партнерству керівників Покровської МВА і бізнесу.

eye

40

Громада 1

28 березня 2024 16:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію