• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

На Донеччині виявлено більше 100 фінансових злочинів з ознаками кримінальних правопорушень

eye

378

19.10.2021 10:26

Влада

img

Головним управлінням ДПС у Донецькій області з метою недопущення використання коштів з бюджету поза правовим полем продовжуються вживатись заходи щодо виявлення, аналізу та організації проведення перевірок осіб, що можуть бути пов’язані з легалізацією (відмиванням) доходів, одержаних злочинним шляхом та руйнування схем, в яких використовуються сумнівні фінансові операції. 

Так, управління боротьби з відмиванням доходів, одержаних злочинним шляхом податкової служби Донеччини, інформує, що протягом восьми місяців поточного року за результатами дослідження діяльності суб’єктів господарювання Донеччини виявлено 102 фінансові злочини з ознаками кримінальних правопорушень, у тому числі 12 злочинів - це порушення у сфері контролю за державними закупівлями. 

З них сума виявлених легалізованих доходів склала 7,2 млрд грн, а загальна сума встановлених збитків – майже 9,4 млрд гривень.

На теперішній час за результатами розгляду зазначених матеріалів 90 з них було приєднано до кримінальних проваджень та обліковано в Єдиному реєстрі досудових розслідувань 4 кримінальних правопорушення.

Головне управління ДПС у Донецькій області закликає суб’єктів господарювання працювати виключно у правовому полі, адже тільки з відповідальним бізнесом можна побудувати нову, фінансово спроможну країну. 

Підписатися на Facebook  

fb.com/TaxUkraine

www.facebook.com/tax.donetsk

Підписатися на Telegram-канал 

t.me/tax_gov_ua

Підписатися на YouTube 

youtube.com/TaxUkraine

youtube.com/c/ДПСуДонецькійобласті



Спілкуйтеся з Податковою службою дистанційно і безпечно за допомогою сервісу «InfoTAX» t.me/infoTAXbot

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

У Покровську відбулось засідання комісії з розподілу гуманітарної допомоги

Під головуванням керівника гуманітарного штабу Дмитра Єрмоловича та за участю заступниці начальника Покровської МВА Наталії Іваньо в онлайн-форматі відбулось засідання комісії з розподілу гуманітарної допомоги, яка надійшла до Покровської громади.

eye

25

Громада 1

28 березня 2024 17:30

Робимо дороги проїзними: у Покровській громаді почали планову відсипку доріг

Зимовий період у Покровській громаді виявився сприятливим для активного накопичення резервів, а саме матеріалу для подальшої роботи з підсипки доріг в межах громади. Це стало можливо завдяки соціальному партнерству керівників Покровської МВА і бізнесу.

eye

26

Громада 1

28 березня 2024 16:30

Відбулася зустріч голів ОСББ з представниками АТ «Донецькоблгаз»

Представники АТ «Донецькоблгаз» зустрілись з головами ОСББ та управителями багатоквартирних будинків Покровська. У ході зустрічі було надано роз’яснення щодо законодавчих актів, які набули чинності у 2024 році.

eye

26

Громада 1

28 березня 2024 15:28

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію