• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Оголошення про проведення обласного конкурсу «Найкращі практики громадського бюджету»

eye

456

26.10.2021 19:03

RSS

img

З метою сприяння громадської активності шляхом популяризації участі громадян у вирішенні питань розподілу коштів місцевих бюджетів та відзначення найкращих практик громадських ініціатив, реалізованих у рамках бюджету громадської участі у поточному році, на виконання розпорядження голови Донецької обласної державної адміністрації, керівника обласної військово-цивільної адміністрації від 18 серпня 2021 року No 814/5-21, зареєстрованого у Східному міжрегіональному управлінні Міністерства юстиції (м. Харків) 10 вересня 2021 року за No 83/263, оголошено про проведення обласного конкурсу «Найкращі практики громадського бюджету» у 2021 році. 

Запрошуємо органи місцевого самоврядування взяти участь у зазначеному конкурсі та подати до 23 листопада 2021 року конкурсні пропозиції за адресою: inf.d@dn.gov.ua 3 поміткою «Конкурс найкращі практики». 

Конкурсна пропозиція повинна містити: заяву на участь у конкурсі за формою:

  • опис проєкту, який реалізовано в рамках бюджету громадської участі протягом 2021 року (далі - Проєкт); 
  • фото-, відеоматеріали, які підтверджують реалізацію Проєкту; Згоду автора Проєкту на участь його Проєкту у Конкурсі. 

Документи мають бути викладені державною мовою, пронумеровані, підписані уповноваженою особою та скріплені печаткою (за наявності), та надані конкурсній комісії в електронній формі (формат PDF). 

Учасники Конкурсу: органи місцевого самоврядування, які за згодою авторів проєктів бюджету громадської участі направили для участі у Конкурсі заявки про реалізовані протягом поточного року (до 19 листопада 2021 року) на відповідній території проєкти в рамках бюджету громадської участі. 

Детальнішу інформацію можна отримати за Посиланням https://inform.dn.gov.ua/prozora-vlada/gromadyanske-suspilstvo/konkursi/byudzhet-uchasti 

Контактна особа: Ольга Присяжнюк, заступник начальника відділу комунікацій з громадськістю управління інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації, тел. 050-751-31-32. 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Механізми стягнення заборгованостей працюють, незважаючи на військовий стан: у Покровській МВА засідала профільна робоча група

Під головуванням заступниці начальника Покровської міської військової адміністрації Наталії Іваньо відбулось чергове засідання робочої групи з підвищення рівня оплати праці, додержання законодавства про працю, забезпечення податкових та бюджетних надходже

eye

26

Громада 1

25 квітня 2024 18:02

Благоустрій та озеленення: мешканці Покровської громади долучаються до спільних суботників

Весна - саме та пора року, коли усі активно наводять лад на власних подвір'ях, упорядковують пам’ятні знаки та місця відпочинку.

eye

31

Новини громад

25 квітня 2024 13:42

Керівник військової адміністрації Сергій Добряк зустрівся з мешканцями громади під час особистого прийому

Сьогодні мешканці Покровська мали змогу особисто звернутися з наболілими питаннями до начальника Покровської МВА Сергія Добряка. На прийомі також були присутні заступники очільника громади, керівники структурних підрозділів та організацій міста.

eye

39

Новини громад

25 квітня 2024 12:23

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію