• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

У Покровській громаді стартував опалювальний сезон

eye

881

25.10.2021 14:17

RSS

img

З 6 ранку 25 жовтня працівники КП «Покровськтепломережа» почали запускати котельні, яких на балансі підприємства нараховується 19. Станом на 12 годину у Покровську та Родинському запущені у роботу 18 об`єктів теплопостачання. 

За словами директора КП «Покровськтепломережа» Максима Батенка, тільки одна котельня поки не працює: «Це котельня №19, яка постачає теплоносій лише у загальноосвітню школу та дитячий садок західної частини Покровська. Оскільки діти перебувають на дистанційній формі навчання, було вирішено поки що цей об’єкт у роботу не запускати. Усі інші котельні працюють, і вже до кінця робочого дня система має повністю прогрітися».

Для оперативного реагування на аварійні ситуації, пов`язані із запуском системи опалення у житлових будинках, у місті створені аварійні бригади.

Як повідомив Максим Батенко, спеціалісти комунального підприємства проводять постійний моніторинг звернень городян та спілкуються з управителями житлового фонду щодо тих чи інших несправностей.

Аби опалювальний сезон пройшов без ускладнень, директор КП «Покровськтепломережа» закликав мешканців громади вчасно сплачувати послуги з теплопостачання.

«Наразі борг населення перед нашим підприємством складає 83 мільйони гривень. Разом з Покровським міським головою Русланом Требушкіним ми розробили механізм роботи із боржниками, з якими працюватиме вже виконавча служба. Прошу усіх розрахуватись, щоб ми мали змогу вчасно заплатити за газ та електроенергію», - зауважив Максим Батенко.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Механізми стягнення заборгованостей працюють, незважаючи на військовий стан: у Покровській МВА засідала профільна робоча група

Під головуванням заступниці начальника Покровської міської військової адміністрації Наталії Іваньо відбулось чергове засідання робочої групи з підвищення рівня оплати праці, додержання законодавства про працю, забезпечення податкових та бюджетних надходже

eye

19

Громада 1

25 квітня 2024 18:02

Благоустрій та озеленення: мешканці Покровської громади долучаються до спільних суботників

Весна - саме та пора року, коли усі активно наводять лад на власних подвір'ях, упорядковують пам’ятні знаки та місця відпочинку.

eye

26

Новини громад

25 квітня 2024 13:42

Керівник військової адміністрації Сергій Добряк зустрівся з мешканцями громади під час особистого прийому

Сьогодні мешканці Покровська мали змогу особисто звернутися з наболілими питаннями до начальника Покровської МВА Сергія Добряка. На прийомі також були присутні заступники очільника громади, керівники структурних підрозділів та організацій міста.

eye

35

Новини громад

25 квітня 2024 12:23

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію