• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Конкурс «Моє місто» - у дії. У «Сквері сімейному» висаджено понад 50 рослин

eye

1231

23.10.2021 11:34

RSS

img

Блакитні ялинки, ялівці, туї і катальпи прикрасили новенький «Сквер сімейний у мікрорайоні «Лазурний», де вже встановлені альтанка, кілька арок та лавка закоханих. Загалом у сквері вже висаджено понад 50 рослин. 

«Ми працюємо із задоволенням. Я радію від результату нашої праці. Ми це зробили. Дякую всім, хто долучився. Наприклад, Віктор Масюк, який виростив посаджені нами рослини, сам організував підвезення саджанців, проконсультував нас, як за ними доглядати, допомагав в оформленні скверу», - зазначила депутатка Покровської міської ради від ПП «Порядок» Юлія Гуриненко.

Разом із депутаткою в озелененні скверу взяли участь студенти ДонНТУ під керівництвом Олени Двадцятник, представники Громадської ради, БФ «Надія», житлово-комунального відділу Покровської міської ради і профспілкового комітету ШУ «Покровське», а також співробітники ДПРЗ-9.

Створення «Скверу сімейного» проводиться в рамках проєкту «Моє місто», ініційованого ГО «Покровська платформа спільних дій» Метінвесту. Всі роботи з облаштування чудової зони відпочинку вийшли на завершальний етап. Відкриття скверу заплановане на найближчі дні. Вартість проєкту – майже 100 тисяч гривень.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Між Покровською та Полтавською громадами укладено меморандум про взаємодію й співпрацю

29 червня заступниця начальника Покровської МВА Маргарита Ідрісова взяла участь у відзначенні Дня міста Полтави, під час якого відбулось підписання меморандумів про співпрацю з прифронтовими громадами.

eye

45

Громада 1

30 червня 2024 12:50

Переосмислення принципів відновлення та розвитку українських громад: Покровськ на Lviv Urban Forum

Понад 1200 учасників з усієї України та авторитетні світові спікери зібралися у Львові на Lviv Urban Forum, щоб знайти спільні рішення щодо збереження та відновлення українських міст.

eye

94

Новини громад

28 червня 2024 18:16

Вшанування героїв: бійці добровольчого формування "Покровськ-1" отримали відзнаки від Міністра оборони України

Понад два роки тому, 26 лютого 2022 року, було створено добровольче формування “Покровськ-1” Покровської ТГ. Цей підрозділ став символом мужності та патріотизму для мешканців громади, адже його бійці з перших днів війни стали на захист рідної землі.

eye

55

Громада 1

28 червня 2024 18:00

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію