• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Відбулось чергове сесійне засідання депутатського корпуса Покровської міської ради

eye

993

20.10.2021 13:20

RSS

img

29 основних, 7 додаткових і 122 земельних питання розглянули сьогодні депутати Покровської міської ради під час чергової 18-ї сесії, що пройшла в режимі онлайн, відповідно до карантинних вимог «червоної» зони. 

Одне з додаткових питань стосувалося відкриття «ковідного» пакету для Родинської міської лікарні, адже через стрімке поширення коронавірусної інфекції постало питання розгортання нових ліжко-місць. 

«Прошу додати до порядку денного проєкт рішення про додаткове виділення коштів у розмірі 700 тисяч гривень для Родинської міської лікарні, а також передати на баланс медичного закладу 12 кисневих концентраторів від Покровської КЛІЛ та 8 кисневих концентраторів від Покровської міської лікарні, - зазначила заступниця міського голови Маргарита Ідрісова. - Гроші по «ковідному» пакету почнуть виплачуватися наприкінці листопада. Але ми, як влада, повинні підтримати Родинську лікарню, аби заклад вже зараз зміг закупити ліки та рятувати життя наших мешканців».

Депутати запропонували закупити кисневі концентратори окремо для Родинської міської лікарні, аби у медичних закладів, які їх передадуть зі свого балансу, не виникло в них потреби. На це Маргарита Ідрісова відповіла, що у КЛІЛ та міській лікарні Покровська залишиться достатня кількість концентраторів.

«Це дійсно дуже важливо. Сьогодні велика захворюваність, і ми повинні бути націлені на оптимальний результат. Якщо постане необхідність придбати додаткове обладнання чи виникне інше питання щодо життєдіяльності нашої громади, ми приймемо обґрунтоване та зважене рішення», - наголосила секретар міської ради Наталія Іваньо. 

Більшістю голосів депутати ухвалили рішення про створення у Родинській міській лікарні «ковідного» відділення.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Для підприємців Покровської громади провели нараду щодо ідентифікації та реєстрації об'єктів підвищеної небезпеки

Представники структурних підрозділів Покровської МВА разом із підприємцями громади взяли участь у спільній нараді щодо реєстрації об’єктів підвищеної небезпеки, ініційованої ГУ ДСНС України в Донецькій області.

eye

9

Громада 1

26 квітня 2024 12:05

38-ма річниця аварії на Чорнобильській АЕС: покровчани вшанували подвиг ліквідаторів та пам’ять жертв катастрофи

З нагоди річниці Дня аварії на Чорнобильській АЕС у Покровську відбувся меморіальний захід.

eye

20

Новини громад

26 квітня 2024 10:55

26 квітня - День пам'яті Чорнобильської трагедії

Вже 38 років Україна живе з болем Чорнобиля. Ця біда торкнулась майже кожної української родини, а її відголос хвилею радіоактивного пилу прокотився усім світом.

eye

28

Новини громад

26 квітня 2024 09:15

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію