• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

«Активні парки – локації здорової України». У Покровську оновили 3 спортивні майданчики

eye

1755

19.10.2021 18:02

RSS

img

Сьогодні для спортивної спільноти Покровської громади – справжнє свято. Оновили три майданчики в рамках програми Президента Володимира Зеленського «Здорова Україна», яка має на меті створення умов для фізичної активності громадян та популяризації здорового способу життя серед українців.

«Активні парки» запрацювали відсьогодні поблизу спортивного комплексу «Факел» у мікрорайоні «Південний», поблизу бульвару Андрющенка та у парку Динасового заводу. Спортивні локації, які були тут раніше оновили та встановили таблички с QR-кодами.

«Зараз на Донеччині вже 23 «Активних парки». Я дякую керівництву Покровської громади, що долучилися до програми Президента України, що проявляють ініціативу. Приємно, що сьогодні ми відкриваємо відразу 3 локації», - зазначив на відкритті локацій начальник Управління фізичної культури та спорту Донецької ОДА Володимир Мицик.

Міський голова Руслан Требушкін висловив сподівання, що у Покровську буде ще багато подібних майданчиків, аби якомога більше людей долучилися до здорового способу життя: «Дуже гарно, що є така програма, яка втілюється в життя завдяки ініціативі Президента. Нас підтримує й обласне керівництво. Покровськ – спортивне місто! У нас є вже 4 «розумні» локації. Першу ми відкрили у парку «Ювілейний» кілька місяців тому».

Кожен «активний парк» оснащений QR-кодами, за якими можна обрати власного тренера – зірку естради, професійного спортсмена чи Президента України – і провести тренування будь-якої складності. 

«Ця програма Президента орієнтована на всі вікові категорії та групи населення. Ми хочемо, щоб якомога більше наших громадян були залучені до регулярних занять спортом. Щоб зміцнювалося здоров’я українців, а якість та тривалість життя наших співвітчизників покращувалися», – наголосив голова РДА Андрій Бондаренко.

Заступниця міського голови Маргарита Ідрісова підкреслила, що такі спортивні майданчики будуть облаштовані  не лише у центрі міста, а й у віддалених його районах. Приклад цьому – селище Динасового заводу.

Всього ж до кінця осені в рамках програми «Здорова Україна» у Покровській громаді планується відкрити ще 5 багатофункціональних спортивних майданчиків.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Між Покровською та Полтавською громадами укладено меморандум про взаємодію й співпрацю

29 червня заступниця начальника Покровської МВА Маргарита Ідрісова взяла участь у відзначенні Дня міста Полтави, під час якого відбулось підписання меморандумів про співпрацю з прифронтовими громадами.

eye

52

Громада 1

30 червня 2024 12:50

Переосмислення принципів відновлення та розвитку українських громад: Покровськ на Lviv Urban Forum

Понад 1200 учасників з усієї України та авторитетні світові спікери зібралися у Львові на Lviv Urban Forum, щоб знайти спільні рішення щодо збереження та відновлення українських міст.

eye

94

Новини громад

28 червня 2024 18:16

Вшанування героїв: бійці добровольчого формування "Покровськ-1" отримали відзнаки від Міністра оборони України

Понад два роки тому, 26 лютого 2022 року, було створено добровольче формування “Покровськ-1” Покровської ТГ. Цей підрозділ став символом мужності та патріотизму для мешканців громади, адже його бійці з перших днів війни стали на захист рідної землі.

eye

56

Громада 1

28 червня 2024 18:00

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію