• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Індустріальний парк та ремонти соціальних об'єктів. У Покровську працювала бюджетна комісія

eye

1213

18.10.2021 14:35

RSS

img

18 жовтня відбулось засідання постійної депутатської комісії з питань планування, бюджету і фінансів, інвестиційної політики. У першу чергу, із 7 питань порядку денного обговорили внесення змін до бюджету на 2021 рік, а також до Програми соціально-економічного розвитку громади. Передбачається виділення додаткових 27,5 мільйонів гривень, які планується розподілити між структурними відділами та комунальними підприємствами міської ради. 

Додаткові ресурси мають направити на заходи щодо запобігання та поширення COVID-19, укріплення фундаменту будівлі УСЗН, капремонту м’якої покрівлі адмінбудівлі у селищі Шевченко, оновлення котелень у селі Новотроїцьке, приведення до ладу Піщанського сільського клубу, облаштування мототраси у парку «Ювілейний» та на оплату поточних комунальних платежів. 

Під час засідання комісії депутати ознайомились із концепцією Індустріального парку, який має з’явитись у Покровську. «Індустріальний парк це, насамперед, залучення інвестицій та створення нових робочих місць. До того ж, це покращення інвестиційної привабливості міста, збільшення експортного потенціалу місцевих підприємств, транспортної та комунальної інфраструктури. Коли цей об’єкт запрацює на повну потужність, громада отримуватиме щорічно до 30 мільйонів гривень надходжень до бюджету», - пояснив присутнім заступник міського голови Олег Фролов.

На важливості створення Індустріального парку наголосила і секретар Покровської міськради Наталія Іваньо: «Ми увійшли до 25-ти міст України, яким держава надасть всебічну підтримку у створенні Парку. Вже сьогодні ми повинні думати про майбутнє нашої громади, про створення нових робочих місць та розвиток територій». 

Окрім концепції Індустріального парку, депутати також розглянули положення Програми із залучення та стимулювання медичних фахівців і Програми УСЗН «Покровськ - територія підтримки». А ще - обговорили зміни до Програми розвитку органів самоорганізації населення та щодо штатної чисельності робітників закладів освіти.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Юридичні консультації в Покровську: допомога та підтримка для мешканців

З початку повномасштабної війни юристи БФ «Право на захист» проводять безоплатні консультації населенню Покровська та допомагають вирішити велику кількість юридичних питань.

eye

6

Громада 1

26 квітня 2024 16:45

Підтримка покровчан у Закарпатті: представник Покровської МВА завітав до вихованців «Милосердя»

Уже майже місяць минув з моменту, коли ЦКРОІ «Милосердя» був релокований до села Нересниця Тячівського району Закарпатської області. Велику роль у цьому відіграли представники як державних органів влади, так і місцевого рівнів, які приклали багато зусиль

eye

9

Громада 1

26 квітня 2024 15:30

Зустріч із благодійниками: обговорення нагальних питань та організації гуманітарної допомоги

Начальник Покровської МВА Сергій Добряк разом зі своєю заступницею Наталією Іваньо зустрілися з представниками благодійного фонду «Lukraine», серед яких був і його директор Кім Ченбау, щоб обговорити подальшу співпрацю у вирішенні гуманітарних питань.

eye

20

Громада 1

26 квітня 2024 14:05

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію