• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Під час засідання земельної комісії депутати розглянули понад 100 питань 

eye

1130

18.10.2021 12:56

RSS

img

Дві години плідної праці та опрацювання 122 питань: за участю секретаря Покровської міської ради Наталії Іваньо та заступника міського голови  Костянтина Мілютіна відбулось засідання постійної депутатської комісії з питань містобудування, архітектури та земельних відносин. 

На початку засідання депутати розглянули перелік ділянок несільськогосподарського призначення, які планують виставити на земельні торги. Знаходяться вони по вулиці Захисників, 1 та по провулку Новомосковський, 28. 

Далі обговорили питання водних об’єктів. У Покровській громаді нараховується 60 рибогосподарських водойм, половина з яких представляє комерційний інтерес. І зараз проводиться їх повна інвентаризація. 

Близько 10 питань стосувались поновлення договорів оренди, припинення дії користування земельними ділянками та договорів особистого строкового сервітуту. 

«Сьогодні законодавство змінюється. Те, що було можливе у 2011 році, зараз втратило чинність. Ми маємо керуватись нормативно-правовою базою та дотримуватись законів у прийнятті будь-яких рішень», - зауважила секретар Покровської міськради Наталія Іваньо. 

Середі питань, які будуть винесені на чергову 18-ту сесію, також відведення земельної ділянки для будівництва підвищувальної насосної станції по вулиці Захисників України, виділення землі для учасників АТО, оформлення ділянок під спортивні та освітні об’єкти. 

«На більшу частину нашої комунальної власності немає правовстановлюючих документів. Щоб ми могли брати участь у проєктах, нам треба привести у відповідність документи», - зазначив начальник департаменту фінансово-економічної політики та управління активами міськради Олександр Добровольський. 

Усі питання порядку денного, винесені на розгляд комісії, депутати розглянули та більшість з них рекомендували на сесію. Їх прийняття залежить від активності обранців громади. 

«Шановні депутати, на вас дивляться ваші виборці і чекають від вас плідної роботи. Тож, не зволікайте, беріть участь у сесії. Від ваших голосів залежить вирішення багатьох питань», - зауважила наостанок Наталія Іваньо.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Як подолати стрес та підтримати своє ментальне здоров`я: покровські психологи взяли участь у квест-грі

Сьогодні, 23 квітня, в Україні відзначають День психолога. З метою популяризації знань з постстресового зростання та підтримання особистісних ресурсів психологів на базі укриття одного з освітніх закладів громади відбулась квест-гра "Ключ від стресу".

eye

47

Новини громад

23 квітня 2024 12:17

На сьогодні стихійні сміттєзвалища є великою проблемою не тільки для нашої країни, а й для людства в цілому

Зміна умов споживання призвела до небаченого зростання кількості побутового сміття, а це, в свою чергу, – до появи десятків тисяч несанкціонованих звалищ.

eye

20

Новини громад

23 квітня 2024 11:34

Фахівці пересувного банку відвідали Першотравневий старостинський округ

Для наближення банківських послуг мешканцям прифронтових громад на Донеччині працює пересувне відділення «Ощадбанку». Цього тижня воно працювало в с.Котлине, що входить до Першотравневого СО.

eye

22

Новини громад

23 квітня 2024 11:00

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію