• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

«Червона» зона. У Покровській громаді введено додаткові обмеження

eye

942

18.10.2021 11:25

RSS

img

Сьогодні під головуванням заступниці Покровського міського голови Маргарити Ідрісової відбулося екстрене засідання комісії з питань ТЕБ та НС.

Було зазначено, що рівень захворюваності по громаді стрімко зростає. За минулий тиждень було виявлено 593 нових випадки. Завантаженість ліжок в інфекційному відділенні Покровської КЛІЛ складає 100%, наразі там перебуває 130 пацієнтів. 
Тож, члени комісії прийняли рішення посилити карантинні заходи. 

Зокрема, на території Покровської громади заборонена робота закладів громадського харчування, торговельних та інших розважальних установ, кінотеатрів, театрів, непродовольчих ринків та магазинів, спортзалів, басейнів, фітнес-центрів, закладів культури (окрім історико-культурних заповідників, проведення фото та кінозйомок).

Також не можна проводити масові заходи, окрім офіційних спортивних змагань та матчів командних ігрових видів спорту без глядачів.

Заборона не розповсюджується на заклади та масові заходи, якщо 100% персоналу, відвідувачів та учасників мають «зелені» сертифікати, тобто пройшли повний курс вакцинації від COVID-19. 

Банки, АЗС, аптеки, ветеринарні і всі продовольчі магазини продовжують свою роботу без змін.

Громадський транспорт може працювати за умови заповненості на 50% та при обов’язковому застосуванні засобів індивідуального захисту.

Моніторингові групи працюватимуть у посиленому режимі.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Увага! Тендер на закупівлю послуг мапування територій та розробки геоінформаційної системи управління відходами

В рамках проєкту “Міста Нуль Відходів в Україні за підтримки програми LIFE, в якому Покровська міська територіальна громада бере участь, інформуємо про тендер.

eye

21

Новини громад

02 липня 2024 19:53

Віце-прем'єр-міністр України Юлія Свириденко відвідала Покровську громаду

Сьогодні, 2 липня, до Покровської громади завітала Перший віце-прем'єр-міністр України - Міністр економіки України Юлія Свириденко, яка зустрілась із керівниками Донеччини та провела робочу нараду щодо відновлення транспортної інфраструктури регіону.

eye

54

Громада 1

02 липня 2024 18:30

Покровські футболісти взяли срібло всеукраїнського турніру

25-28 червня у селищі Щасливе на Київщині пройшов Всеукраїнський турнір «Кубок футбольного запалу» на призи ДЮФК «Арсенал».

eye

25

Громада 1

02 липня 2024 17:40

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію