• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

ВІДЕО. На Алеї героїв у Покровську вшанували пам`ять загиблих в АТО

eye

1100

14.10.2021 12:35

RSS

img

З нагоди Дня захисників та захисниць України на центральному кладовищі Покровська відбувся мітинг-реквієм. 

В урочистому заході взяли участь перші керівники Покровської громади, представники районного управління національної поліції, військкомату, громадських організацій, духовенства та військовослужбовці. 

«Сьогодні ми не лише вітаємо наших героїв та бажаємо їм перемоги, а й вшановуємо пам`ять загиблих героїв. Тих, хто боронив територіальну цілісність нашої держави. Вічна пам'ять тим, кого вже немає з нами, а усім присутнім – миру та злагоди», - зазначив Покровський міський голова Руслан Требушкін. 

За словами начальника Покровського РТЦК та СП підполковника Ігоря Валяєва, дуже символічно, що саме сьогодні, 14 жовтня, в Україні відзначається потрійне свято: День Покрови Пресвятої Богородиці, День козацтва та День захисників і захисниць України. Усі вони об’єднані однією метою- боротьбою за нашу державу, незалежність і суверенітет. «Ми повинні знати та пам’ятати нашу історію. Зараз у нас теж війна, ми захищаємо нашу державу. Хочу побажати усім військовослужбовцям, хто сьогодні виконує важливі завдання, міцного здоров’я, щастя та мирного неба над головою», - привітав Ігор Валяєв. 

На честь воїнів АТО та з нагоди святкування Дня Покрови слова вдячності лунали і від секретаря Покровської міської ради Наталії Іваньо: «Сьогодні ми згадуємо тих молодих хлопців та дівчат, які віддали своє життя, боронячи незалежність нашої країни. Хочеться, щоб такі страшні події більше ніколи не повторювались, щоб над нашими домівками було мирне сонячне небо. Бажаю, щоб покров Пресвятої Богородиці оберігав кожну родину, а кожній матері дарував щастя щодня бачити своїх живих та здорових дітей. Бажаю усім у ці часи згуртованості. Зі святом!».

Більше семи років на Донбасі триває війна, і знову гинуть українці. Серед них – і наші земляки, які, не замислюючись, пішли захищати кордони держави. Сьогодні під час мітингу-реквієму їх світлу пам'ять вшанували хвилиною мовчання та покладанням квітів до могил.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

У Покровській громаді визначили стипендіатів

Під головуванням заступниці начальника Покровської міської військової адміністрації Маргарити Ідрісової 24 квітня відбулося засідання, під час якого серед обдарованих дітей та молоді визначали кандидатів на отримання стипендій.

eye

15

Громада 1

24 квітня 2024 20:00

Стан справ у громаді обговорили під час спільної наради керівники Покровської МВА

Сьогодні, 24 квітня, начальник Покровської МВА Сергій Добряк провів нараду із заступниками, темами для обговорення на якій стали: безпекова ситуація в громаді, робота соціальних і комунальних установ міста.

eye

62

Новини громад

24 квітня 2024 15:00

У Покровській громаді створено відокремлений підрозділ ГО "Всеукраїнський громадський дитячий рух "Школа безпеки"

Відбулося перше засідання установчих зборів Покровського відокремленого підрозділу Донецької області ГО «Всеукраїнський громадський дитячий рух "Школа безпеки"», який є добровільною громадською дитячою організацією.

eye

22

Новини громад

24 квітня 2024 13:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію