• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Структурні підрозділи міської ради починають планувати майбутній рік

eye

1075

13.10.2021 16:23

RSS

img

Контроль за використанням бюджетних коштів треба посилити. Відповідні рекомендації дав голова комісії з питань місцевого самоврядування, гласності та депутатської діяльності, забезпечення громадського порядку, дотримання законності, охорони прав, свобод та законних інтересів Дмитро Тришкін, заслухавши звіт про результати планової ревізії фінансово-господарської діяльності Управління сім’ї, молоді та спорту.  

Також на засіданні комісії говорили про необхідність розширення штатного розпису по відділу освіти. У навчальних закладах потрібні люди, які обслуговуватимуть комп’ютерну техніку та інтерактивне обладнання. А у дитсадках варто додати вихователів.  

Ввести ще одну штатну одиницю до Територіального центру пропонує начальниця УСЗН Ірина Бонзюх. Передбачається, що цей робітник займатиметься ремонтами покрівель, огорож та ін.

«Навіть малі рішення мають значення в цілому ряді питань, які допоможуть збільшити кількість послуг, що надаються в нашій громаді, та покращити їх якість,» - підбила підсумок засідання комісії секретар міської ради Наталія Іваньо.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Робимо дороги проїзними: у Покровській громаді почали планову відсипку доріг

Зимовий період у Покровській громаді виявився сприятливим для активного накопичення резервів, а саме матеріалу для подальшої роботи з підсипки доріг в межах громади. Це стало можливо завдяки соціальному партнерству керівників Покровської МВА і бізнесу.

eye

3

Громада 1

28 березня 2024 16:30

Відбулася зустріч голів ОСББ з представниками АТ «Донецькоблгаз»

Представники АТ «Донецькоблгаз» зустрілись з головами ОСББ та управителями багатоквартирних будинків Покровська. У ході зустрічі було надано роз’яснення щодо законодавчих актів, які набули чинності у 2024 році.

eye

15

Громада 1

28 березня 2024 15:28

Школярка з Покровської громади стала призеркою Всеукраїнської олімпіади з правознавства

Переможницю ІІІ (обласного) етапу Всеукраїнських учнівської олімпіади з правознавства, ученицю 9-Г класу ЗОШ І-ІІІ ступенів №9 Покровської міської ради Алісу Кузьменко було запрошено на фінальні випробування.

eye

21

Громада 1

28 березня 2024 14:00

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію