• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Депутати вшанували пам’ять полеглих героїв АТО

eye

1003

13.10.2021 11:50

RSS

img

Сьогодні, напередодні Дня захисників та захисниць України, депутати та співробітники Покровської міської ради, військові та члени Громадської ради поклали квіти до меморіальних дощок, які були встановлені у місті на честь загиблих у зоні АТО земляків.

На будівлі Донецького національного технічного університету встановлена дошка на честь Андрія Чирви. Він навчався у цьому закладі, а загинув у 2018 році під час важкого бою.

«Сьогодні ми вшановуємо пам’ять наших земляків. Дуже жаль, що гинуть наші чоловіки, брати, сини. Так не має бути. Дуже хочеться, щоб на нашій землі нарешті настав мир», - зазначила депутатка Покровської міської ради від ПП «Порядок» Юлія Гуриненко.

У пам’ять про Владислава Казаріна, який загинув у 2016 році, меморіальна дошка встановлена на будівлі ЗОШ №3, де боєць навчався.

«Ось тут, на будівлі школи, встановлена ця дошка. Це добре, адже діти, які відвідують цю школу, мають знати своїх героїв», - говорить депутатка Покровської міської ради від ПП «Порядок» Галина Гаврильченко.

Потім квіти поклали до меморіальної дошки, яку встановили на честь нашого поліцейського Віталія Мандрика. Він загинув у 2015 році в Маріуполі під час виконання своїх службових обов’язків.

«Ми повинні пам’ятати про подвиги цих чоловіків. Дякуємо їм за наше мирне життя», - підкреслив депутат Покровської міської ради від ПП «Порядок» Сергій Моісеєнко.

Завершився меморіальний захід покладанням квітів до пам’ятної дошки Андрія Шульги, встановленої на будівлі професійного ліцею. Він загинув у 2014 році на борту АН-25, який був збитий у небі над Луганщиною.

«Пишаємось мужністю наших земляків. Вони були молодими, талановитими. Висловлюємо співчуття близьким та рідним Героїв», - зійшлися в одній думці депутатки Покровської міської ради від ПП «Порядок» Наталія Полюшко та Ольга Тарасенко.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Інформування щодо участі у міжнародних змаганнях «Ігри нескорених»

Міністерство у справах ветеранів України інформує про проведення Всеукраїнських змагань з відбору кандидатів до складу національної збірної команди України для участі у міжнародних змаганнях «Ігри Нескорених 2025»

eye

19

Новини громад

18 квітня 2024 17:56

До уваги роботодавців! Уряд продовжує працювати над стимулюванням створення робочих місць для осіб з інвалідністю

Однією з таких програм є надання роботодавцям компенсації витрат за облаштування робочого місця для осіб з інвалідністю, яка почала діяти з серпня минулого року.

eye

15

Новини громад

18 квітня 2024 17:48

БФ «Янголи Спасіння» надає невідкладну допомогу у відновленні будівель у Покровську після обстрілу

Сьогодні місто Покровськ знову стало мішенню ворожого обстрілу з боку рф. Незабаром після інциденту, Благодійний фонд «Янголи Спасіння» прибув на місце з гуманітарним вантажем для екстреного відновлення пошкоджених житлових будинків.

eye

29

Громада 1

18 квітня 2024 17:15

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію