• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Депутати розглянули питання медицини, освіти та спорту

eye

1018

13.10.2021 09:24

RSS

img

Першим питанням засідання постійної депутатської комісії з питань охорони здоров’я, освіти, молодіжної політики та спорту було затвердження програми залучення та стимулювання фахівців до роботи у медзакладах Покровської громади на 2021-2024 роки. Начальник відділу охорони здоров’я міськради Олександр Овчаренко зазначив, що Центр первинної медико-санітарної допомоги забезпечений кадрами на 80%, Клінічна лікарня інтенсивного лікування – на 70,3%, Покровська міська лікарня – 57,7% і стоматологічна поліклініка – 89%.

«Можна придбати сучасне обладнання, зробити гарні ремонти, але якщо нікому буде працювати на цьому обладнанні - усе втрачає свій сенс, - зазначив Олександр Овчаренко. - Тому вкрай необхідно залучати і стимулювати медспеціалістів до роботи в лікувальних закладах нашої громади».

Програма передбачає придбання протягом чотирьох років 20 квартир для лікарів; виплату матеріального заохочення у сумі 300 тис. грн. і пошук потрібного спеціаліста серед випускників медичних вишів з оплатою навчання після 4 курсу.

Також планується винести на розгляд депутатського корпусу питання галузі освіти: проведення конкурсу на визначення опорного закладу середньої освіти, внесення змін до штатної чисельності шкіл. 

У ході засідання члени профільної комісії ознайомились і з результатами ревізії, яку провели в Управлінні сім’ї, молоді і спорту міськради, змістом статутів ФОК та ДЮСШ, положенням ЦФЗН «Спорт для всіх» та озвучили свої зауваження і доповнення.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

У Покровській громаді визначили стипендіатів

Під головуванням заступниці начальника Покровської міської військової адміністрації Маргарити Ідрісової 24 квітня відбулося засідання, під час якого серед обдарованих дітей та молоді визначали кандидатів на отримання стипендій.

eye

21

Громада 1

24 квітня 2024 20:00

Стан справ у громаді обговорили під час спільної наради керівники Покровської МВА

Сьогодні, 24 квітня, начальник Покровської МВА Сергій Добряк провів нараду із заступниками, темами для обговорення на якій стали: безпекова ситуація в громаді, робота соціальних і комунальних установ міста.

eye

64

Новини громад

24 квітня 2024 15:00

У Покровській громаді створено відокремлений підрозділ ГО "Всеукраїнський громадський дитячий рух "Школа безпеки"

Відбулося перше засідання установчих зборів Покровського відокремленого підрозділу Донецької області ГО «Всеукраїнський громадський дитячий рух "Школа безпеки"», який є добровільною громадською дитячою організацією.

eye

25

Новини громад

24 квітня 2024 13:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію