• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Підприємцям нагадали про відповідальність за ігнорування протиепідемічних заходів

eye

1043

12.10.2021 15:55

RSS

img

Дотримання протиепідемічних заходів у транспорті та у галузі торгівлі стало темою сьогоднішнього брифінгу заступників Покровського міського голови Маргарити Ідрісової та Анатолія Зінченка і начальника районного управління поліції ГНУП в Донецькій області Юрія Кондрацького за участю підприємців та перевізників.

Присутнім на брифінгу нагадали про обов’язковий масковий режим у громадських місцях та у транспорті, необхідність встановлення термометрії та деззасобів на входах до закладів, забезпечення дистанціювання відвідувачів та обмеження контакту продавця і клієнта.

Відповідальними за дотримання цих норм є власники закладів та перевізники.

 «Ми створили моніторингові групи, які постійно контролюватимуть дотримання протиепідеміологічних норм у транспорті та місцях загального користування. На виявлені порушення складатимуться акти. При подальшій бездіяльності власників будемо вимушені припинити діяльність підприємства до покращення епідситуації», - підкреслила Маргарита Ідрісова. 

«Я думаю, що це спільне лихо. Давайте наведемо порядок разом. Ми маємо стати партнерами, аби припинити розповсюдження цієї страшної хвороби. Просимо дотримуватися норм. Це не складно – ми з вами так вже працювали навесні. Щодо моніторингових груп, то вихідних у них не буде», - додав Анатолій Зінченко.

«Поліція може притягувати до адміністративної відповідальності за перебування у громадських місцях без маски. За це передбачений штраф у розмірі від 170 до 255 гривень. При порушенні вимог у закладах харчування для фізичних осіб встановлені суми від 17 до 34 тисяч гривень, а до посадових - від 34 до 170 тисяч», - нагадав Юрій Кондрацький.

Варто зазначити, що зараз Донецька область знаходиться у «помаранчевій» зоні, але епідситуація дуже складна. Інфекційне відділення Покровської КЛІЛ заповнено на 100% пацієнтами у важкому стані, більшість з яких – під кисневими апаратами.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Сезонні захворювання: лікарі ЦПМСД розповіли про поточну ситуацію в громаді

На сьогодні, порівняно з аналогічним періодом 2023 року, лікарі Центру первинної медико-санітарної допомоги спостерігають стабільну ситуацію щодо сезонних захворювань в Покровській громаді.

eye

21

Громада 1

29 березня 2024 09:30

У Покровську відбулось засідання комісії з розподілу гуманітарної допомоги

Під головуванням керівника гуманітарного штабу Дмитра Єрмоловича та за участю заступниці начальника Покровської МВА Наталії Іваньо в онлайн-форматі відбулось засідання комісії з розподілу гуманітарної допомоги, яка надійшла до Покровської громади.

eye

64

Громада 1

28 березня 2024 17:30

Зі світлом ще 20 населених пунктів: ДТЕК Донецькі електромережі продовжує відновлення мереж

За 27 березня фахівцям ДТЕК Донецькі електромережі вдалося повернути світло жителям 20 населених пунктів Донеччини.

eye

26

Новини громад

28 березня 2024 16:50

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію