• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Результати роботи Покровського МЦЗ за січень-вересень 2021 року

eye

653

12.10.2021 09:57

RSS

img

8 жовтня директор Покровського міського центру зайнятості Донецької області Тетяна Радченко провела брифінг на тему: «Надання соціальних послуг населенню, в тому числі внутрішньо переміщеним особам, протягом січня-вересня 2021 року».

«Протягом звітного періоду на обліку в нашому центрі перебувало 1683 особи, з яких 145 осіб мають додаткові гарантії при працевлаштування», - розпочала директор Покровського міського центру зайнятості Тетяна Радченко.

За рахунок служби зайнятості здійснюється підготовка та перепідготовка зареєстрованих безробітних за професіями: «кухар», «швачка», «озеленювач», «овочівник», «токар», «слюсар» та інші професії, які користуються попитом серед роботодавців. За звітний період послугою з профнавчання скористались 227 осіб, з яких 2 осіб є учасниками АТО та 9 – внутрішньо переміщені особи.

Станом на 1 жовтня на обліку перебувало 399 осіб. Головним пріоритетом служби зайнятості є працевлаштування безробітних, з початку року 1011 осіб знайшли роботу за допомогою нашого центру зайнятості, а 145 працевлаштовано за квотою.

Безробітні особи залучаються до оплачуваних громадських робіт та робіт тимчасового характеру. За звітний період до громадських робіт, які під час карантину 100 відсотково фінансуються за рахунок роботодавців, було залучено 187 осіб.

Також, під час заходу було проінформовано про те , що мешканці Покровського району, які мають професійну-технічну чи вищу освіту та не зареєстровані у службі зайнятості як безробітний, можуть безоплатно отримати від служби зайнятості ваучер та підвищити свій професійний рівень.

Роботодавців проінформували щодо впровадженої за підтримки Державної служби зайнятості Дуальної форми здобуття освіти - яка передбачає поєднання навчання осіб у закладах освіти з навчанням на робочих місцях на підприємствах, як правило, на основі договору у співвідношенні 30 на 70 відсотків.

З метою надання комплексу профорієнтаційних послуг для учнівської молоді фахівці центру зайнятості провели 2 виїзні заходи до об’єднаних територіальних громад з використанням мобільного центру зайнятості.

Проведення інформаційних заходів є важливою частиною роботи Покровського міського центру зайнятості Донецької області, адже широка поінформованість громадськості про діяльність служби зайнятості викликає довіру громадян та, як наслідок, допомагає вирішувати питання зайнятості населення.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Інформування щодо участі у міжнародних змаганнях «Ігри нескорених»

Міністерство у справах ветеранів України інформує про проведення Всеукраїнських змагань з відбору кандидатів до складу національної збірної команди України для участі у міжнародних змаганнях «Ігри Нескорених 2025»

eye

14

Новини громад

18 квітня 2024 17:56

До уваги роботодавців! Уряд продовжує працювати над стимулюванням створення робочих місць для осіб з інвалідністю

Однією з таких програм є надання роботодавцям компенсації витрат за облаштування робочого місця для осіб з інвалідністю, яка почала діяти з серпня минулого року.

eye

11

Новини громад

18 квітня 2024 17:48

БФ «Янголи Спасіння» надає невідкладну допомогу у відновленні будівель у Покровську після обстрілу

Сьогодні місто Покровськ знову стало мішенню ворожого обстрілу з боку рф. Незабаром після інциденту, Благодійний фонд «Янголи Спасіння» прибув на місце з гуманітарним вантажем для екстреного відновлення пошкоджених житлових будинків.

eye

19

Громада 1

18 квітня 2024 17:15

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію