• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Лікарні Покровської громади вже відсьогодні почнуть отримувати тепло

eye

847

11.10.2021 15:55

RSS

img

Рішення про початок опалювального сезону для медичної сфери міста було прийнято на позачерговому засіданні виконкому Покровської міської ради. 

Враховуючи численні звернення від керівників медичних закладів охорони здоров’я міста, та з метою створення комфортних умов для медперсоналу та відвідувачів цих закладів, опалювальний період 2021-2022 рр. для медичної сфери було вирішено розпочати з 11 жовтня. Тепло до лікувальних закладів будуть постачати котельні, які обслуговують виключно соціальну сферу міста.

Інші категорії споживачів, включаючи населення, почнуть отримувати тепло, згідно до чинних норм – не раніше 15 жовтня і за умови, що протягом трьох діб середньодобова температура повітря не перевищуватиме +8 градусів. 

«Всі котельні міста готові до запуску і з 15 жовтня, але є один момент, який нас стримує, - зазначив КП «Покровськтепломережа» Максим Батенко. - Договір з Нафтогазом у нас підписаний з урахуванням середнього ліміту за останні роки, а три попередні роки запуск опалювального сезону відбувався пізно - на початку листопада. Через ранній старт ми можемо не вкластися у ліміти і втратити близько 15 мільйонів гривень. Але звісно, якщо температура буде суттєво знижуватися і становитиме менше 8 градусів, ми запустимо котельні».

За прогнозами метеорологів, протягом найближчої декади денні температури сягатимуть +13-17 градусів, нічні – близько 3-6 тепла.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Увага! Тендер на закупівлю послуг мапування територій та розробки геоінформаційної системи управління відходами

В рамках проєкту “Міста Нуль Відходів в Україні за підтримки програми LIFE, в якому Покровська міська територіальна громада бере участь, інформуємо про тендер.

eye

21

Новини громад

02 липня 2024 19:53

Віце-прем'єр-міністр України Юлія Свириденко відвідала Покровську громаду

Сьогодні, 2 липня, до Покровської громади завітала Перший віце-прем'єр-міністр України - Міністр економіки України Юлія Свириденко, яка зустрілась із керівниками Донеччини та провела робочу нараду щодо відновлення транспортної інфраструктури регіону.

eye

54

Громада 1

02 липня 2024 18:30

Покровські футболісти взяли срібло всеукраїнського турніру

25-28 червня у селищі Щасливе на Київщині пройшов Всеукраїнський турнір «Кубок футбольного запалу» на призи ДЮФК «Арсенал».

eye

24

Громада 1

02 липня 2024 17:40

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію