• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

У Покровську розпочалась підготовка до чергової сесії міської ради

eye

1014

11.10.2021 13:26

Новини громад

img

11 жовтня за участю секретаря Покровської міської ради Наталії Іваньо та представниці Громадської ради Наталії Фролової відбулось засідання постійної комісії з гуманітарних питань, під час якого депутати розглянули питання соціального захисту, культури та духовності.

Начальниця відділу культури, туризму та охорони культурної спадщини міської ради Олена Олехнович представила на розгляд членів комісії Порядок встановлення та демонтажу пам`ятних знаків, меморіальних та інформативних дошок, а також запропонувала внести зміни до штатного розпису відділу. 

«Після об`єднання Покровської громади мережа закладів культури збільшилась з 12 до 30. Нам у спадщину дістались клуби, в яких, наприклад, працює одна людина. Обсяг роботи великий, а працювати нікому. Тож пропонуємо ввести дві додаткові одиниці спеціалістів», - зазначила Олена Олехнович. 

За словами секретаря міської ради Наталії Іваньо, клуби та бібліотеки – єдині місця проведення дозвілля у приєднаних територіях. Важливо, аби вони працювали, а місцеві мешканці мали змогу відпочивати та творчо розвиватись. 
Розглянули члени комісії і нову програму Управління соціального захисту та населення «Покровськ-територія підтримки». 

«Ми об`єднали усі існуючі пільгові категорії: соціальний захист людей з інвалідністю, людей, які опинились в складних життєвих обставинах, допомогу одиноким пенсіонерам та інші. До 2024 року розрахували кошторис допомоги, який будемо закладати в бюджет», - розповіла начальниця УСЗН Ірина Бонзюх.
У рамках нової програми змінюється також механізм роботи з громадськими об’єднаннями. Фахівці Управління соцзахисту населення вже працюють над створення єдиної асоціації. 

«Депутатська комісія з гуманітарних питань – це перше робоче засідання з підготовки до 18-ї чергової сесії. Робота комісій триває, питань багато. Це і організація роботи комунальних підприємств, розгляд програми соціальної підтримки місцевих мешканців, земельні питання і планування бюджету. Плануємо попрацювати плідно, щоб на сесії вирішити усі питання, які стосуються життєдіяльності громади», - підбила підсумок роботи комісії секретар Покровської міськради Наталія Іваньо.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Подарунок від Німеччини: Покровську передали пожежний автомобіль

Для допомоги в ліквідації наслідків обстрілів, гасіння пожеж та рятування мирного населення Покровськ отримав від громадської організації «Петро і Мазепа» у співпраці з німецько-українським фондом «Рейн-Некар» пожежну машину.

eye

35

Громада 1

19 квітня 2024 13:35

За підтримки соціального бізнесу в Покровській КЛІЛ відкрили оновлене реабілітаційне відділення

Через збільшення кількості інсультних та інфарктних пацієнтів, а також людей, які потребують якісної реабілітації після переломів і складних травм, у клінічній лікарні інтенсивного лікування «осучаснили» реабілітаційне відділення.

eye

102

Новини громад

19 квітня 2024 12:55

Ліквідація наслідків обстрілу: комунальники працюють над відновленням житла покровчан

Учора, 18 квітня, місто Покровськ знову стало об’єктом ворожої атаки, яка принесла руйнування та збитки. Загалом, пошкоджено 17 багатоквартирних будинків та 22 приватних домогосподарства.

eye

29

Громада 1

19 квітня 2024 12:15

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію