• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Руслан Требушкін: «Якщо вірите у добро – почніть його робити!»

eye

730

11.10.2021 08:51

RSS

img

Під час одного з обстежень умов проживання людей, які потрапили у складні життєві умови, до Покровського міського голови Руслана Требушкіна звернулася покровчанка Тетяна Запорожко. Жінка розповіла, що мешкає одна і потребує допомоги у приведенні до ладу території навколо свого будинку.

Очільник міста звернувся до представників Молодіжної ради. Вони об’єдналися та вийшли на толоку.

«Міська влада звернулася до нас з пропозицією допомогти людям похилого віку. Ми із задоволенням підтримали цю ідею, адже одним з основних напрямків нашої діяльності є допомога тим, хто потрапив у складні життєві умови», - зазначив заступник голови Молодіжної ради Дмитро Лисенко.

Олександр Нестеренко, інший заступник голови Молодіжної ради, також взяв участь у толоці: «Нас попросили допомогти. Роботи тут багато, але я впевнений, що всім разом нам вдасться привести до ладу двір бабусі».

Активну участь у толоці взяли також директор парку "Ювілейний" Костянтин Деревинський та спортсмен Вадим Нікітенко. Увесь інвентар, необхідний для проведення робіт, надав директор ЖКВ  Дмитро Візенков.

За кілька годин роботи територія приватного будинку була очищена від сухого листя, гілок та трави, вивезли і сміття. 

«Допомогти – це не важко! Я впевнений, що якщо вірити у добро, то треба самому починати його робити», - зауважив Покровський міський голова Руслан Требушкін.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Увага! Тендер на закупівлю послуг мапування територій та розробки геоінформаційної системи управління відходами

В рамках проєкту “Міста Нуль Відходів в Україні за підтримки програми LIFE, в якому Покровська міська територіальна громада бере участь, інформуємо про тендер.

eye

21

Новини громад

02 липня 2024 19:53

Віце-прем'єр-міністр України Юлія Свириденко відвідала Покровську громаду

Сьогодні, 2 липня, до Покровської громади завітала Перший віце-прем'єр-міністр України - Міністр економіки України Юлія Свириденко, яка зустрілась із керівниками Донеччини та провела робочу нараду щодо відновлення транспортної інфраструктури регіону.

eye

54

Громада 1

02 липня 2024 18:30

Покровські футболісти взяли срібло всеукраїнського турніру

25-28 червня у селищі Щасливе на Київщині пройшов Всеукраїнський турнір «Кубок футбольного запалу» на призи ДЮФК «Арсенал».

eye

25

Громада 1

02 липня 2024 17:40

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію