• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Руслан Требушкін: «Якщо вірите у добро – почніть його робити!»

eye

698

11.10.2021 08:51

RSS

img

Під час одного з обстежень умов проживання людей, які потрапили у складні життєві умови, до Покровського міського голови Руслана Требушкіна звернулася покровчанка Тетяна Запорожко. Жінка розповіла, що мешкає одна і потребує допомоги у приведенні до ладу території навколо свого будинку.

Очільник міста звернувся до представників Молодіжної ради. Вони об’єдналися та вийшли на толоку.

«Міська влада звернулася до нас з пропозицією допомогти людям похилого віку. Ми із задоволенням підтримали цю ідею, адже одним з основних напрямків нашої діяльності є допомога тим, хто потрапив у складні життєві умови», - зазначив заступник голови Молодіжної ради Дмитро Лисенко.

Олександр Нестеренко, інший заступник голови Молодіжної ради, також взяв участь у толоці: «Нас попросили допомогти. Роботи тут багато, але я впевнений, що всім разом нам вдасться привести до ладу двір бабусі».

Активну участь у толоці взяли також директор парку "Ювілейний" Костянтин Деревинський та спортсмен Вадим Нікітенко. Увесь інвентар, необхідний для проведення робіт, надав директор ЖКВ  Дмитро Візенков.

За кілька годин роботи територія приватного будинку була очищена від сухого листя, гілок та трави, вивезли і сміття. 

«Допомогти – це не важко! Я впевнений, що якщо вірити у добро, то треба самому починати його робити», - зауважив Покровський міський голова Руслан Требушкін.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Юридичні консультації в Покровську: допомога та підтримка для мешканців

З початку повномасштабної війни юристи БФ «Право на захист» проводять безоплатні консультації населенню Покровська та допомагають вирішити велику кількість юридичних питань.

eye

40

Громада 1

26 квітня 2024 16:45

Підтримка покровчан у Закарпатті: представник Покровської МВА завітав до вихованців «Милосердя»

Уже майже місяць минув з моменту, коли ЦКРОІ «Милосердя» був релокований до села Нересниця Тячівського району Закарпатської області. Велику роль у цьому відіграли представники як державних органів влади, так і місцевого рівнів, які приклали багато зусиль

eye

39

Громада 1

26 квітня 2024 15:30

Зустріч із благодійниками: обговорення нагальних питань та організації гуманітарної допомоги

Начальник Покровської МВА Сергій Добряк разом зі своєю заступницею Наталією Іваньо зустрілися з представниками благодійного фонду «Lukraine», серед яких був і його директор Кім Ченбау, щоб обговорити подальшу співпрацю у вирішенні гуманітарних питань.

eye

50

Громада 1

26 квітня 2024 14:05

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію