• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Маргарита Ідрісова: «Важливо, аби наші діти росли розумними та здоровими».

eye

1174

09.10.2021 18:29

RSS

img

Культуру споживання корисної їжі, як фундамент здорової нації, обговорювали 8 жовтня у Дніпрі на третьому регіональному форумі «Реформа шкільного харчування». Зібралися на заході освітяни та управлінці 6 областей: Донецької, Дніпропетровської, Запорізької, Луганської, Сумської та Харківської.

«Це не реформа їжі, це - реформа мислення», - зазначила, звертаючись до учасників форуму, Перша Леді Олена Зеленська, за сприяння та під патронатом якої переформатується система шкільного харчування.

Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль запевнив, що ця реформа має високий рівень пріоритетності для уряду, і додав, що в Україні вже оновлено 2624 харчоблоки.

«Йдеться не лише про те, щоб зробити ремонт. Йдеться передусім про зміну підходів, щоб діти отримали збалансоване харчування», - зазначив Прем'єр-міністр.

Покровську громаду на форумі представляли заступниця міського голови Маргарита Ідрісова та начальниця міського відділу освіти Любов Воротинцева.

«Покровська громада разом з усією Україною проходить шлях трансформації цієї галузі. Будемо працювати над тим, щоб наші діти зростали розумними та здоровими. На форумі дуже цікаво було ознайомитись із досвідом інших регіонів щодо втілення інновацій. Сподіваюсь, що з 1 січня 2022 року ми зможемо перейти на реформований раціон для школярів», - зазначила керівниця.

Повністю завершити реформу шкільного харчування в Україні планують за 3-5 років.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Покровська молодіжна рада продовжує волонтерську діяльність, спрямовану на допомогу ЗСУ

Хлопці та дівчата нещодавно вже провели два етапи розіграшу «Щасливий квиток» та зібрали 50 тис. грн, на які придбали квадрокоптер для бійців 109-ї окремої бригади Сил територіальної оборони України.

eye

0

Громада 1

29 березня 2024 13:10

Оздоровлення дітей та взаємодія з міжнародними організаціями

28 березня у форматі відеоконференції відбулося засідання Координаційного центру підтримки цивільного населення при Покровській районній військовій адміністрації. У засіданні взяла участь заступниця начальника Покровської МВА Наталія Іваньо.

eye

11

Громада 1

29 березня 2024 12:30

Покращення інфраструктури після зими: у Покровську триває підсипка доріг доменним шлаком

З першого дня весни у Покровській громаді розпочалися активні заходи з поліпшення дорожнього покриття у місті, спрямовані на покращення можливості пересування.

eye

13

Громада 1

29 березня 2024 12:04

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію