• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

ВІДЕО. По-родинному щиро: у Гришиному відзначили День села

eye

952

09.10.2021 10:00

Новини громад

img

8 жовтня в одному з найстаріших населених пунктів не лише Покровської громади, а й усієї Донецької області, відзначили родинне свято – День села. З цієї нагоди у сільському клубі відбулось справжнє свято, на яке зібрались місцеві мешканці та почесні гості. Вітали гришинців з Днем села начальниця відділу з питань розвитку приєднаних територій міської ради Олена Носач, староста Гришиного Ольга Біленко та благочинний Покровського округу протоієрей Олександр Кондратюк: «Дуже приємно бачити, як село процвітає. У вас гарні дороги, чудова школа, розвинена інфраструктура. Бажаю вам подальшого розвитку і допомоги в усіх починаннях. Щоб ви і надалі перебували під покровом Божої Матері, бо у вас у селі розташований храм Покрови Пресвятої Богородиці. Нехай Боже благословення завжди перебуває з вами». 

Олена Носач передала гришинцям вітання від Покровського міського голови Руслана Требушкіна, секретаря міської ради Наталії Іваньо та зазначила, що головний скарб села – це його люди. 

У Гришиному мешкає зіркова родина спортсменів: чемпіон світу з гирьового спорту, відомий на всю Європу важкоатлет Леон Білицький та його батько-тренер Валерій Білицький. 

Не менш відомий і Гришинський хоровий колектив, незмінним керівником якого є справжній професіонал, заслужений діяч мистецтв України Катерина Бондаренко. Пишаються гришинці своїми педагогами, фермерами, медиками та колишніми працівниками колгоспів.

Не оминули увагою під час святкування найстарших мешканців, родини, які відзначили золоте та смарагдове весілля. З нагоди свята вони були нагороджені грамотами та цінними подарунками. 

«Сьогодні у Гришиному мешкає понад двох тисяч жителів, серед яких багато дітей та молоді. Це радує та дає надію на те, що село буде існувати та лише розвиватись. Бажаю усім здоров’я, наснаги та благополуччя», - зазначила староста села Ольга Біленко.

Чудовий настрій мешканцям села дарували місцеві виконавці народних пісень та творчі колективи із сусідніх громад. 

Завершилося свято частуванням - усіх глядачів пригостили духмяними пирогами та смачним кулешем.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Інформування щодо участі у міжнародних змаганнях «Ігри нескорених»

Міністерство у справах ветеранів України інформує про проведення Всеукраїнських змагань з відбору кандидатів до складу національної збірної команди України для участі у міжнародних змаганнях «Ігри Нескорених 2025»

eye

18

Новини громад

18 квітня 2024 17:56

До уваги роботодавців! Уряд продовжує працювати над стимулюванням створення робочих місць для осіб з інвалідністю

Однією з таких програм є надання роботодавцям компенсації витрат за облаштування робочого місця для осіб з інвалідністю, яка почала діяти з серпня минулого року.

eye

14

Новини громад

18 квітня 2024 17:48

БФ «Янголи Спасіння» надає невідкладну допомогу у відновленні будівель у Покровську після обстрілу

Сьогодні місто Покровськ знову стало мішенню ворожого обстрілу з боку рф. Незабаром після інциденту, Благодійний фонд «Янголи Спасіння» прибув на місце з гуманітарним вантажем для екстреного відновлення пошкоджених житлових будинків.

eye

23

Громада 1

18 квітня 2024 17:15

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію