• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

ВІДЕО. Хвороба не відступає! Для боротьби з COVID-19 у Покровську відкрили 3 чергу інфекційного відділення

eye

772

08.10.2021 15:13

RSS

img

Капітальний ремонт правого крила споруди колишнього пологового відділення розпочався влітку. І сьогодні третя черга ковідного відділення запрацювала.

«Кілька останніх днів ми активно готувалися до пуску цього відділення. Щоправда, планували як акушерське. Але буквально 2 дні тому нам повідомили, що медичне керівництво області вирішило створити одне таке відділення на 50 ліжок у Краматорську. Тож, у нас буде відділення загального профілю», - зауважив в.о. головного лікаря Покровської КЛІЛ Юрій Бородін.

Все обладнання для вагітних, яке було встановлене у відділенні, прибрали, а на звільнені місця доставили ліжка.

Щодо кількості медперсоналу, то, як зазначив керівник закладу, молодшого та середнього персоналу вистачає. А ось із лікарями – складно. Ординаторська знаходитиметься у першому відділенні. Для зручності пересування медиків з однієї будівлі до іншої вже прокладають пішохідну доріжку.

Загалом зараз ситуація із кількістю хворих на COVID-19 дуже складна.

Як повідомила завідувачка інфекційного відділення Покровської КЛІЛ Юлія Кашик, кожного дня до лікарні привозять хворих, і недуга протікає дуже важко: «Зранку у першому відділенні було заповнено 102 місця. За кілька годин привезли ще 4. Усіх новеньких розміщуватимемо у 3 відділенні. Всі пацієнти – важкі, привозять хворих із сатурацією 45%,а вчора був один з нульовою».

Окремо лікарка відзначила, що вакцинованих серед її пацієнтів немає. Тож медики вкотре закликають всіх мешканців Покровської громади зробити щеплення від коронавірусу.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Подарунок від Німеччини: Покровську передали пожежний автомобіль

Для допомоги в ліквідації наслідків обстрілів, гасіння пожеж та рятування мирного населення Покровськ отримав від громадської організації «Петро і Мазепа» у співпраці з німецько-українським фондом «Рейн-Некар» пожежну машину.

eye

23

Громада 1

19 квітня 2024 13:35

За підтримки соціального бізнесу в Покровській КЛІЛ відкрили оновлене реабілітаційне відділення

Через збільшення кількості інсультних та інфарктних пацієнтів, а також людей, які потребують якісної реабілітації після переломів і складних травм, у клінічній лікарні інтенсивного лікування «осучаснили» реабілітаційне відділення.

eye

61

Новини громад

19 квітня 2024 12:55

Ліквідація наслідків обстрілу: комунальники працюють над відновленням житла покровчан

Учора, 18 квітня, місто Покровськ знову стало об’єктом ворожої атаки, яка принесла руйнування та збитки. Загалом, пошкоджено 17 багатоквартирних будинків та 22 приватних домогосподарства.

eye

22

Громада 1

19 квітня 2024 12:15

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію