• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

У рамках проєкту «Моє місто» ЗОШ №15 поповнилась сучасним швейним обладнанням 

eye

520

08.10.2021 14:51

RSS

img

Сьогодні учні покровської загальноосвітньої школи №15 випробовують новенькі швейні машинки. А донедавна основи трудового навчання дівчатка вивчали лише з голкою в руках. Придбати необхідне обладнання можливості не було. Ситуацію допомогла виправити участь у конкурсі «Моє місто», який проводиться за фінансової підтримки соціально відповідального бізнесу – компанії Метінвест. 

«Ми дуже вдячні організаторам конкурсу за можливість працювати на сучасному обладнанні. Уроки трудового навчання починаються вже з п’ятого класу, де відразу дівчатка вивчають основи нанесення стібків та вчаться працювати з тканиною», - розповіла вчителька трудового навчання ЗОШ №15 Ольга Канівець.

 

Усього у класі встановлено 10 сучасних швейних машин. Вони повністю автоматизовані та мають 27 операцій. За словами учениць 6-А класу, які сьогодні шили собі торбинки для дрібниць, працювати на такому сучасному обладнанні - одне задоволення.

«Ми сподіваємось, що ці машинки, вартість яких становить 38 тисяч гривень, покращать навчальний процес та якість виконання робіт на уроках трудового навчання. Дуже приємно спостерігати за дітьми, які захоплені творчим процесом, і яким подобається кінцевий результат своїх старань», - зазначила керівниця соціальних проєктів ГО «Покровська платформа спільних дій» компанії «Метінвест» Юлія Боровик.

Варто зазначити, що місяць тому завдяки конкурсу «Моє місто» колектив ЗОШ №15 отримав сучасне мультимедійне обладнання та облаштував лінгафонний кабінет.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Увага! Тендер на закупівлю послуг мапування територій та розробки геоінформаційної системи управління відходами

В рамках проєкту “Міста Нуль Відходів в Україні за підтримки програми LIFE, в якому Покровська міська територіальна громада бере участь, інформуємо про тендер.

eye

10

Новини громад

02 липня 2024 19:53

Віце-прем'єр-міністр України Юлія Свириденко відвідала Покровську громаду

Сьогодні, 2 липня, до Покровської громади завітала Перший віце-прем'єр-міністр України - Міністр економіки України Юлія Свириденко, яка зустрілась із керівниками Донеччини та провела робочу нараду щодо відновлення транспортної інфраструктури регіону.

eye

44

Громада 1

02 липня 2024 18:30

Покровські футболісти взяли срібло всеукраїнського турніру

25-28 червня у селищі Щасливе на Київщині пройшов Всеукраїнський турнір «Кубок футбольного запалу» на призи ДЮФК «Арсенал».

eye

20

Громада 1

02 липня 2024 17:40

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію