• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

У рамках проєкту «Моє місто» ЗОШ №15 поповнилась сучасним швейним обладнанням 

eye

488

08.10.2021 14:51

RSS

img

Сьогодні учні покровської загальноосвітньої школи №15 випробовують новенькі швейні машинки. А донедавна основи трудового навчання дівчатка вивчали лише з голкою в руках. Придбати необхідне обладнання можливості не було. Ситуацію допомогла виправити участь у конкурсі «Моє місто», який проводиться за фінансової підтримки соціально відповідального бізнесу – компанії Метінвест. 

«Ми дуже вдячні організаторам конкурсу за можливість працювати на сучасному обладнанні. Уроки трудового навчання починаються вже з п’ятого класу, де відразу дівчатка вивчають основи нанесення стібків та вчаться працювати з тканиною», - розповіла вчителька трудового навчання ЗОШ №15 Ольга Канівець.

 

Усього у класі встановлено 10 сучасних швейних машин. Вони повністю автоматизовані та мають 27 операцій. За словами учениць 6-А класу, які сьогодні шили собі торбинки для дрібниць, працювати на такому сучасному обладнанні - одне задоволення.

«Ми сподіваємось, що ці машинки, вартість яких становить 38 тисяч гривень, покращать навчальний процес та якість виконання робіт на уроках трудового навчання. Дуже приємно спостерігати за дітьми, які захоплені творчим процесом, і яким подобається кінцевий результат своїх старань», - зазначила керівниця соціальних проєктів ГО «Покровська платформа спільних дій» компанії «Метінвест» Юлія Боровик.

Варто зазначити, що місяць тому завдяки конкурсу «Моє місто» колектив ЗОШ №15 отримав сучасне мультимедійне обладнання та облаштував лінгафонний кабінет.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Механізми стягнення заборгованостей працюють, незважаючи на військовий стан: у Покровській МВА засідала профільна робоча група

Під головуванням заступниці начальника Покровської міської військової адміністрації Наталії Іваньо відбулось чергове засідання робочої групи з підвищення рівня оплати праці, додержання законодавства про працю, забезпечення податкових та бюджетних надходже

eye

29

Громада 1

25 квітня 2024 18:02

Благоустрій та озеленення: мешканці Покровської громади долучаються до спільних суботників

Весна - саме та пора року, коли усі активно наводять лад на власних подвір'ях, упорядковують пам’ятні знаки та місця відпочинку.

eye

35

Новини громад

25 квітня 2024 13:42

Керівник військової адміністрації Сергій Добряк зустрівся з мешканцями громади під час особистого прийому

Сьогодні мешканці Покровська мали змогу особисто звернутися з наболілими питаннями до начальника Покровської МВА Сергія Добряка. На прийомі також були присутні заступники очільника громади, керівники структурних підрозділів та організацій міста.

eye

42

Новини громад

25 квітня 2024 12:23

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію