• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

У покровській багатоповерхівці готують до запуску ще один сучасний ліфт

eye

558

07.10.2021 15:19

Новини громад

img

У Покровську активно замінюють ліфти у багатоповерхівках. Здебільшого сучасні підйомники з`являються у мікрорайоні «Лазурний». Сьогодні майже закінчено пусконалагоджувальні роботи у будинку №69. 

Це буде вже другий новий ліфт у цій багатоповерхівці. Запустити його планують наступного тижня. За словами старшої будинку Людмили Небудичикової, на ремонт підйомника чекали кілька років. Аби пришвидшити вирішення питання, заручились підтримкою депутата міської ради від партії «Порядок» Геннадія Красного.  

«У нашому будинку мешкає багато пенсіонерів та дітей, яким важко ходити сходами. Хочемо подякувати і депутату, і житлово-комунальному відділу за допомогу. У цьому році ми відсвяткували 30-річчя будинку, тому встановлення нових ліфтів є чудовим подарунком», - розповіла Людмила Небудичикова. 
До кінця року у Покровську буде замінено 14 ліфтів, 12 з яких вже готові до експлуатації. На їхній капітальний ремонт з місцевого бюджету виділено понад 10 мільйонів гривень. 

«Вперше за багато років у місті виконується капітальний ремонт ліфтів. Це досить дороговартісні роботи. Дякуємо депутатському корпусу, що виділили кошти. Загалом у Покровську нараховується 116 ліфтів, частину з яких буде замінено у цьому році. Сподіваємось, що ця програма працюватиме і надалі», - зазначив начальник житлово-комунального відділу міської ради Дмитро Візенков. 

Гарантійний термін на нові підйомники – 25 років. Ліфти повністю автоматизовані, укомплектовані частотними датчиками, приладами виміру навантаження, світлогенераторами, звуковим супроводженням та спеціальною панеллю для людей із вадами зору. Виконавець робіт - ТОВ «Одесліфт». 

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Механізми стягнення заборгованостей працюють, незважаючи на військовий стан: у Покровській МВА засідала профільна робоча група

Під головуванням заступниці начальника Покровської міської військової адміністрації Наталії Іваньо відбулось чергове засідання робочої групи з підвищення рівня оплати праці, додержання законодавства про працю, забезпечення податкових та бюджетних надходже

eye

1

Громада 1

25 квітня 2024 18:02

Благоустрій та озеленення: мешканці Покровської громади долучаються до спільних суботників

Весна - саме та пора року, коли усі активно наводять лад на власних подвір'ях, упорядковують пам’ятні знаки та місця відпочинку.

eye

18

Новини громад

25 квітня 2024 13:42

Керівник військової адміністрації Сергій Добряк зустрівся з мешканцями громади під час особистого прийому

Сьогодні мешканці Покровська мали змогу особисто звернутися з наболілими питаннями до начальника Покровської МВА Сергія Добряка. На прийомі також були присутні заступники очільника громади, керівники структурних підрозділів та організацій міста.

eye

30

Новини громад

25 квітня 2024 12:23

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію