• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

У Покровську розширюють фонд службових квартир

eye

719

05.10.2021 13:14

Новини громад

img

ЖКВ міської ради спільно з комунальними службами продовжують виявляти покинуті житлові приміщення та повертати їх до комунальної власності. За кошти місцевого бюджету їх ремонтують, щоб потім надати «дефіцитним» спеціалістам. 

Вже повністю готові до проживання 3 квартири з 4, відремонтованих за кошти місцевого бюджету. 

«У цьому році вперше в історії Покровська депутатами були виділені кошти у розмірі 1 млн. грн. на капітальний ремонт таких приміщень. Роботи проводяться «під ключ». Ми дуже ретельно обираємо будматеріали та підбираємо кольори шпалер і плитки, щоб майбутнім господарям у нових приміщеннях було затишно та комфортно. Окрім ремонту, вирішуємо питання з погашенням заборгованості за комунальні послуги, які є на балансі кожної такої квартири», - розказав начальник житлово-комунального відділу міської ради Дмитро Візенков.

Наразі чекає на нових господарів 2-кімнатна квартира у будинку №8 по вулиці Шмідта. За два з половиною місяці ремонтних робіт тут замінили вікна, вирівняли підлогу, стелю і стіни, встановили міжкімнатні та вхідна двері, проклали внутрішні комунікації.

«Квартира була у незадовільному стані, багато роботи зроблено, - говорить керівник підрядної організації Олександр Ященко. – Бригада працювала згідно з технічним завданням. Сьогодні приміщення повністю готове до експлуатації. Кошторис ремонтних робіт склав близько 225 тисяч гривень». 

Робота з повернення житла до комунальної власності буде продовжуватись і надалі. Створення комфортних умов проживання дозволить залучити до Покровської громади молодих фахівців.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Увага! Тендер на закупівлю послуг мапування територій та розробки геоінформаційної системи управління відходами

В рамках проєкту “Міста Нуль Відходів в Україні за підтримки програми LIFE, в якому Покровська міська територіальна громада бере участь, інформуємо про тендер.

eye

10

Новини громад

02 липня 2024 19:53

Віце-прем'єр-міністр України Юлія Свириденко відвідала Покровську громаду

Сьогодні, 2 липня, до Покровської громади завітала Перший віце-прем'єр-міністр України - Міністр економіки України Юлія Свириденко, яка зустрілась із керівниками Донеччини та провела робочу нараду щодо відновлення транспортної інфраструктури регіону.

eye

44

Громада 1

02 липня 2024 18:30

Покровські футболісти взяли срібло всеукраїнського турніру

25-28 червня у селищі Щасливе на Київщині пройшов Всеукраїнський турнір «Кубок футбольного запалу» на призи ДЮФК «Арсенал».

eye

20

Громада 1

02 липня 2024 17:40

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію