• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

У Покровську працюють над концепцією озеленення вулиці Захисників України

eye

627

05.10.2021 13:08

Новини громад

img

Сьогодні члени виконкому Покровської міської ради під час позачергового засідання надали дозвіл на видалення 84 кулястих кленів вздовж вулиці Захисників України. Попередньо тут було проінвентаризовано та обстежено усі дерева, в результаті чого з’ясовано, що деякі з них становлять загрозу для городян та автовласників.

«Загалом на вулиці Захисників України нараховується понад 900 одиниць зелених насаджень, частина з них, на жаль, у незадовільному стані. Дерева, які підлягають видаленню, вже досягли своєї вікової межі - рослинам понад 50 років», - зауважив начальник житлово-комунального відділу міської ради Дмитро Візенков. До того ж було зазначено, що замість видалених дерев з`явиться удвічі більше нових зелених насаджень. Комунальники та екологи Покровська вже працюють над розробкою концепції озеленення вулиці Захисників України.

Заступник міського голови Костянтин Мілютін також додав, що для висадки будуть обрані такі породи дерев, крона яких не перекриватиме автомобілістам огляд узбіч.

«Зараз, на жаль, трапляються випадки, коли водії через дерева не бачать пішоходів, що готуються перетинати проїжджу частину, через що трапляються наїзди. Наступного року, після закінчення ремонту дороги, плануємо завезти якісний ґрунт, у який і будемо висаджувати молоді дерева. Прямо зараз це робити недоцільно, оскільки важка техніка може пошкодити саджанці», - прокоментував Костянтин Мілютін.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Увага! Тендер на закупівлю послуг мапування територій та розробки геоінформаційної системи управління відходами

В рамках проєкту “Міста Нуль Відходів в Україні за підтримки програми LIFE, в якому Покровська міська територіальна громада бере участь, інформуємо про тендер.

eye

11

Новини громад

02 липня 2024 19:53

Віце-прем'єр-міністр України Юлія Свириденко відвідала Покровську громаду

Сьогодні, 2 липня, до Покровської громади завітала Перший віце-прем'єр-міністр України - Міністр економіки України Юлія Свириденко, яка зустрілась із керівниками Донеччини та провела робочу нараду щодо відновлення транспортної інфраструктури регіону.

eye

44

Громада 1

02 липня 2024 18:30

Покровські футболісти взяли срібло всеукраїнського турніру

25-28 червня у селищі Щасливе на Київщині пройшов Всеукраїнський турнір «Кубок футбольного запалу» на призи ДЮФК «Арсенал».

eye

20

Громада 1

02 липня 2024 17:40

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію