• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Покровські мотоспортсмени змагалися за «Кубок Донбасу»

eye

1032

04.10.2021 16:29

Новини громад

img

Вихованці Покровської мотошколи взяли участь в обласному чемпіонаті «Кубок Донбасу», який пройшов у Добропіллі за підтримки народного депутата України Андрія Аксьонова.

«Із задоволенням подивився на заїзди юних спортсменів у різних класах. Зізнаюсь, вони – відважні. Не кожен зможе так вміло управляти мотоциклом на таких складних трасах. Видовище не для слабких. Наступного року плануємо збільшити фінансування для проведення подібних змагань й підтримувати такі турніри. Адже цей вид спорту у нашому регіоні розвивається непогано»,- підкреслив народний депутат.

У змаганнях взяли участь також мотоциклісти зі Слов’янська, Києва, Краматорська, Дніпра, Харкова, Запоріжжя та Кремінної.

Наше місто на чемпіонаті представляли Іван Юрінов, Тимофій Мовчан, Олександр Кривенцов, Єгор Кривонос, Софія Гініатулліна, Богдан Булгаков та Дмитро Рябовол.

«Гонка сьогодні була дуже крута! Приїхали всі найсильніші суперники. У класі 50 кубів було 12 учасників. Обігнати їх було складно, але мені вдалося приїхати п’ятим»,- поділився своїми враженнями Тимофій Мовчан.

Подруга Тимофія по команді Софія Гініатулліна зазначила: «Мені, як дівчинці, нелегко бути серед хлопців. Найскладнішими для мене були підйоми. Вважаю, що наша команда виступила добре!».

Першим у категорії «Ветерани» став досвідчений покровський мотоцикліст Дмитро Доценко.

Гідні суперники, підтримка вболівальників та батьків дозволили нашим спортсменам виступити з гарними результатами.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Між Покровською та Полтавською громадами укладено меморандум про взаємодію й співпрацю

29 червня заступниця начальника Покровської МВА Маргарита Ідрісова взяла участь у відзначенні Дня міста Полтави, під час якого відбулось підписання меморандумів про співпрацю з прифронтовими громадами.

eye

52

Громада 1

30 червня 2024 12:50

Переосмислення принципів відновлення та розвитку українських громад: Покровськ на Lviv Urban Forum

Понад 1200 учасників з усієї України та авторитетні світові спікери зібралися у Львові на Lviv Urban Forum, щоб знайти спільні рішення щодо збереження та відновлення українських міст.

eye

94

Новини громад

28 червня 2024 18:16

Вшанування героїв: бійці добровольчого формування "Покровськ-1" отримали відзнаки від Міністра оборони України

Понад два роки тому, 26 лютого 2022 року, було створено добровольче формування “Покровськ-1” Покровської ТГ. Цей підрозділ став символом мужності та патріотизму для мешканців громади, адже його бійці з перших днів війни стали на захист рідної землі.

eye

56

Громада 1

28 червня 2024 18:00

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію