• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

ВІДЕО. День села – свято єднання. У Першому Травня повеселилися на славу!

eye

644

04.10.2021 09:54

Новини громад

img

Сонячного суботнього дня, 2 жовтня, завітало свято у передмістя Покровська - у Перше Травня. Тут відзначили День Села. 

За доброю традицією, із благословенням до жителів сіл Перше Травня, Котлине та Троянда звернувся благочинний Покровського округу протоієрей Олександр Кондратюк. 

Із теплими словами до присутніх звернувся Покровський міський голова Руслан Требушкін. Вітаючи людей зі святом, звернувся до активних жителів: «Я запрошую всіх небайдужих мешканців сіл приєднатися до нашої робочої групи. Ми підіб’ємо підсумки роботи за рік та визначимося із планами на майбутнє. Впевнений, що незабаром у нас буде Покровськ без околиць». 

У цей день на свято також завітали керуюча справами виконкому Покровської міської ради Алевтина Жук, начальниця УСЗН Ірина Бонзюх та начальниця відділу з питань розвитку приєднаних територій Олена Носач.  

Вони привітали першотравенців, побажали розвитку та процвітання всій громаді і наголосили, що докладатимуть максимум зусиль, аби село розвивалося, а його економічний і культурний потенціал – збільшувалися. 

Староста Олександр Ухов побажав всім односельцям розквіту, міцного здоров’я та добробуту, наголосивши , що такі свята дають людям надію на краще життя і віру у свої можливості. 

Майже 40 селян за свою активну життєву позицію, вагомий внесок у розвиток громади та з нагоди Дня села отримали цінні подарунки та почесні грамоти від Покровської міської ради.

На честь мешканців Першого Травня, які залишили свій слід в історії села, була організована фотовиставка їх світлин «Старі фотографії пам’ятають усе».

Окрему увагу приділили багатодітним родинам, сім’ям з новонародженими та подружжям, які разом прожили 50 років. 

Приємний настрій усім присутнім на святі створювали творчі колективи художньої самодіяльності Покровської громади та різноманітні виставкові локації. Працювала польова кухня з кашею, ароматним чаєм та смачними булочками. 

Наймолодших гостей свята пригощали солодкою ватою та попкорном. Так само безкоштовно для них працювали батути.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Механізми стягнення заборгованостей працюють, незважаючи на військовий стан: у Покровській МВА засідала профільна робоча група

Під головуванням заступниці начальника Покровської міської військової адміністрації Наталії Іваньо відбулось чергове засідання робочої групи з підвищення рівня оплати праці, додержання законодавства про працю, забезпечення податкових та бюджетних надходже

eye

26

Громада 1

25 квітня 2024 18:02

Благоустрій та озеленення: мешканці Покровської громади долучаються до спільних суботників

Весна - саме та пора року, коли усі активно наводять лад на власних подвір'ях, упорядковують пам’ятні знаки та місця відпочинку.

eye

31

Новини громад

25 квітня 2024 13:42

Керівник військової адміністрації Сергій Добряк зустрівся з мешканцями громади під час особистого прийому

Сьогодні мешканці Покровська мали змогу особисто звернутися з наболілими питаннями до начальника Покровської МВА Сергія Добряка. На прийомі також були присутні заступники очільника громади, керівники структурних підрозділів та організацій міста.

eye

39

Новини громад

25 квітня 2024 12:23

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію