• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Додаймо фарб у сірі будні! Покровську художницю Людмилу Ленько відзначили депутати 

eye

1000

01.10.2021 14:27

RSS

img

Сьогодні депутати Покровської міської ради від політичної партії «Порядок» Галина Гаврильченко, Наталія Полюшко та Сергій Моісеєнко зустрілися із покровчанкою Людмилою Ленько. 

Жінка мешкає у мікрорайоні «Лазурний», і окрім того, що опікується усіма клумбами поблизу своєї багатоповерхівки, вона - ще й талановита художниця. Її картинами прикрашені під’їзди будинку №59.

«Я люблю природу, люблю яскраві фарби. Щодня прохожу повз свого будинку. А він такий сірий, такий непримітний. Ось і вирішила його розфарбувати. І мені подобається, і, сподіваюсь, людям подобається,- розповідає  Людмила Ленько. - Я почала малювати у дитинстві, створювала казкові картинки для молодших братів. Продовжую малювати і зараз, хоча ніколи цьому не вчилася».

 «Ініціатива просто чудова. Це так гарно, що у нас в громаді живуть такі творчі, креативні люди. Їх ідеї необхідно підтримувати. Ось і вирішили ми подарувати їй нові фарби», - ділиться враженнями депутат Покровської міської ради від політичної партії «Порядок» Сергій Моісеєнко.

«Сподіваємось, що наша художниця не зупиниться на цьому і порадує нас новими витворами, - підтримує колегу Наталія Полюшко. - Сьогодні ми бачимо, як активні жителі Покровська беруть участь у благоустрої міста: малюють, роблять декорації, висаджують квіти. Напевне, саме на таких людях і тримається порядок у місті».

Окрім фарб Людмилі Ленько вручили почесну грамоту від Покровської міської ради.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Зустріч із благодійниками: обговорення нагальних питань та організації гуманітарної допомоги

Начальник Покровської МВА Сергій Добряк разом зі своєю заступницею Наталією Іваньо зустрілися з представниками благодійного фонду «Lukraine», серед яких був і його директор Кім Ченбау, щоб обговорити подальшу співпрацю у вирішенні гуманітарних питань.

eye

11

Громада 1

26 квітня 2024 14:05

Для ліквідації наслідків обстрілів до Покровської громади з Івано-Франківщини надійшов будівельний матеріал

Ще у березні поточного року між Покровською та Івано-Франківською громадами був підписаний меморандум щодо сприяння розвитку економічних, культурних та ділових зв'язків між сторонами.

eye

16

Громада 1

26 квітня 2024 13:30

Для підприємців Покровської громади провели нараду щодо ідентифікації та реєстрації об'єктів підвищеної небезпеки

Представники структурних підрозділів Покровської МВА разом із підприємцями громади взяли участь у спільній нараді щодо реєстрації об’єктів підвищеної небезпеки, ініційованої ГУ ДСНС України в Донецькій області.

eye

43

Громада 1

26 квітня 2024 12:05

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію