• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Оголошення про початок формування конкурсної комісії для проведення конкурсу

eye

432

01.10.2021 13:32

RSS

img

1. Покровська міська рада  оголошує про початок формування конкурсної комісії для проведення конкурсу на зайняття посади директора КНП «Покровська міська лікарня» Покровської міської ради Донецької області.  

2. До складу конкурсної комісії входять у рівній кількості: 

  • 3 представники органу управління (Покровської міської ради Донецької області); 

  • 3 представники трудового колективну КНП «Покровська міська лікарня» Покровської міської ради Донецької області, обрані на загальних зборах трудового колективу;

  • 3 представники галузевих професійних спілок, громадських  об’єднань у сфері охорони здоров’я відповідного функціонального спрямування та/або у сфері запобігання корупції і антикорупційної діяльності (за умови реєстрації таких громадських об’єднань не менш як за два роки до дати рішення про проведення конкурсу) та/ або незалежні експерти у сфері охорони здоров’я.

3. Пропозиції щодо кандидатур до складу конкурсної комісії подаються до Покровської міської  ради Донецької області (адреса: площа Шибанкова, буд. 11, м. Покровськ, Донецька область, 85300), як органу управління, протягом 15 днів з моменту оприлюднення даного оголошення на офіційному веб-сайті міської ради.

4.Членом конкурсної комісії не може бути особа, щодо якої є документально підтверджена інформація про:

  • наявність судимості за вчинення умисного злочину, якщо така судимість не погашена або не знята в установленому законом порядку;
  • накладення адміністративного стягнення за корупційне або пов’язане з корупцією правопорушення - протягом трьох років з дня набрання відповідним рішенням суду законної сили;
  • наявність конфлікту інтересів.

Під час виникнення у члена конкурсної комісії вказаних вище  обставин, такий член конкурсної комісії зобов’язаний невідкладно самостійно подати органові управління письмову заяву про самовідвід.

У разі неподання зазначеної інформації член конкурсної комісії несе відповідальність згідно із законодавством.

У разі виникнення (виявлення) у члена конкурсної комісії вказаних вище обставин, після формування складу конкурсної комісії такий член конкурсної комісії підлягає заміні відповідним суб’єктом подання, який запропонував кандидатуру зазначеного члена конкурсної комісії, не пізніше наступного робочого дня після встановлення (виявлення) зазначених обставин.

 

Для розгляду пропозиції необхідно подати:

 

  • заяву особи, делегованою громадським об’єднанням про надання згоди про включення до складу комісії;

  • витяг із протоколу  загальних зборів щодо рекомендації особи для включення до складу конкурсної комісії; 

  • рішення повноважного органу щодо делегування представника;

  • документи, що підтверджують реєстрацію громадського об’єднання;

  • копію чинного Статуту (Положення), засвідченого в установленому порядку;

  • довідку, що підтверджує відсутність судимості;

  • довідку про відсутність адміністративного стягнення за корупційне або пов’язане з корупцією правопорушення - протягом трьох років з дня набрання відповідним рішенням суду законної сили.

Рішення про конкурс міська лікарня

 

 

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Покровську громаду відвідали німецькі благодійники

Засновник волонтерської організації Гюнтер Маасен разом зі своєю командою відвідали Покровську громаду. У ході візиту їх радо зустрів начальник Покровської міської військової адміністрації Сергій Добряк та заступник міського голови Микола Шабельник.

eye

6

Громада 1

29 березня 2024 13:41

Покровська молодіжна рада продовжує волонтерську діяльність, спрямовану на допомогу ЗСУ

Хлопці та дівчата нещодавно вже провели два етапи розіграшу «Щасливий квиток» та зібрали 50 тис. грн, на які придбали квадрокоптер для бійців 109-ї окремої бригади Сил територіальної оборони України.

eye

8

Громада 1

29 березня 2024 13:10

Оздоровлення дітей та взаємодія з міжнародними організаціями

28 березня у форматі відеоконференції відбулося засідання Координаційного центру підтримки цивільного населення при Покровській районній військовій адміністрації. У засіданні взяла участь заступниця начальника Покровської МВА Наталія Іваньо.

eye

17

Громада 1

29 березня 2024 12:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію