• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

На вул. Захисників України планують збудувати насосну станцію

eye

1285

30.09.2021 16:09

RSS

img

Жителі західної частини Покровська не перший рік стикаються із проблемою низького тиску води. Люди неодноразово зверталися з проханням вирішити питання. Наразі процес зрушив із мертвої точки.

Днями ділянку, на якій планується побудувати підвищувальну насосну станцію, обстежили разом із комунальниками депутати від партії “Порядок” Сергій Моісеєнко та Анатолій Федоров. Поряд із запропонованою ділянкою – два водоводи. Зараз спеціалісти проводять ревізію місцевих мереж.

“Проблема з водопостачанням у цьому районі існує вже років 30. Під будівництво станції планується заміна труб, адже цим мережам вже по 50-60 років. Через це порушуються також і санітарні норми”, - зазначив Анатолій Федоров. Питання про виділення землі під будівництво підвищувальної насосної станції планують винести на чергову сесію міської ради.

“Така насосна може задовольнити потреби у воді понад 5 тисяч абонентів, - розказав Сергій Моісеєнко. - Ми обов’язково на найближчу сесію вийдемо з проєктом рішення про виділення земельної ділянки під будівництво насосної станції, адже це неправильно, що у 21 столітті люди не мають нормального доступу до цієї комунальної послуги”.

Директор КП “Покровськводоканал” Руслан Ліннік у свою чергу повідомив, що на будівництво ПНС після погодження проєкту може знадобитися близько пів року. Після нормалізації водопостачання на водоводі буде встановлено прилади обліку. Адже неконтрольовані втрати води – одна з найгостріших проблем.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Подарунок від Німеччини: Покровську передали пожежний автомобіль

Для допомоги в ліквідації наслідків обстрілів, гасіння пожеж та рятування мирного населення Покровськ отримав від громадської організації «Петро і Мазепа» у співпраці з німецько-українським фондом «Рейн-Некар» пожежну машину.

eye

32

Громада 1

19 квітня 2024 13:35

За підтримки соціального бізнесу в Покровській КЛІЛ відкрили оновлене реабілітаційне відділення

Через збільшення кількості інсультних та інфарктних пацієнтів, а також людей, які потребують якісної реабілітації після переломів і складних травм, у клінічній лікарні інтенсивного лікування «осучаснили» реабілітаційне відділення.

eye

96

Новини громад

19 квітня 2024 12:55

Ліквідація наслідків обстрілу: комунальники працюють над відновленням житла покровчан

Учора, 18 квітня, місто Покровськ знову стало об’єктом ворожої атаки, яка принесла руйнування та збитки. Загалом, пошкоджено 17 багатоквартирних будинків та 22 приватних домогосподарства.

eye

27

Громада 1

19 квітня 2024 12:15

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію