• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

«Чужих дітей не буває!» У Покровську влаштували свято для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, влаштованих у сімейні форми виховання

eye

825

30.09.2021 14:34

Новини громад

img

Яскраві емоції, незабутні враження та посмішки на обличчях дітей. Сьогодні, в День святих Віри, Надії та Любові, а також їхньої матері Софії, коли відзначається День усиновлення, справжнє свято подарували дорослі дітям, позбавленим батьківського піклування, сиротам та влаштованим у сімейні форми виховання.

Для них підготували особливий сюрприз – візит до батутної арени Rio Mega Jump! Ну, і яке ж свято без смаколиків?

Дітей та їх батьків привітав Покровський міський голова Руслан Требушкін: «Вірю, що в недалекому майбутньому всі діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування, будуть зростати в сімейному оточенні. У цей день кожен небайдужий українець від імені усього суспільства має щиро дякувати батькам-усиновителям та усім, хто дарує дітям шанс на здобуття щасливого майбутнього у новій сім’ї».  

Загалом, на сьогодні на території великої Покровської громади проживає 70 сімей усиновлювачів, які виховують та дарують свою любов і теплоту сердець 82 дітям.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

У Покровську відбулось засідання комісії з розподілу гуманітарної допомоги

Під головуванням керівника гуманітарного штабу Дмитра Єрмоловича та за участю заступниці начальника Покровської МВА Наталії Іваньо в онлайн-форматі відбулось засідання комісії з розподілу гуманітарної допомоги, яка надійшла до Покровської громади.

eye

37

Громада 1

28 березня 2024 17:30

Зі світлом ще 20 населених пунктів: ДТЕК Донецькі електромережі продовжує відновлення мереж

За 27 березня фахівцям ДТЕК Донецькі електромережі вдалося повернути світло жителям 20 населених пунктів Донеччини.

eye

14

Новини громад

28 березня 2024 16:50

Робимо дороги проїзними: у Покровській громаді почали планову відсипку доріг

Зимовий період у Покровській громаді виявився сприятливим для активного накопичення резервів, а саме матеріалу для подальшої роботи з підсипки доріг в межах громади. Це стало можливо завдяки соціальному партнерству керівників Покровської МВА і бізнесу.

eye

27

Громада 1

28 березня 2024 16:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію