• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Жодна людина похилого віку не залишиться без уваги! У Покровській громаді вітають мешканців, яким виповнилося 90 років та більше

eye

910

30.09.2021 09:17

Новини громад

img

Тривають вітання людей похилого віку. Керівництво міста, депутати, співробітники УСЗН не лише беруть участь у святкових заходах, а й виїжджають до пенсіонерів додому. 


Так, напередодні депутат Покровської міської ради від Молодіжної партії Денис Оріщенко відвідав родинських жителів поважного віку. Кожному з них він вручив подарунок від Покровської міської влади. Але, звичайно, для кожної бабусі чи дідуся найголовніше – це увага й теплі слова.


«Напередодні Міжнародного дня людини похилого віку я з радістю відвідую таких людей. Всього по місту Родинське ми подарували тепло своїх сердець 27 його мешканцям. А бюджет міста, який працює на благо громади, знайшов можливість виділити кошти на подарунки», - зазначив Денис Оріщенко.


Із радістю відвідують і вітають людей похилого віку й депутати від партії «Порядок». Ольга Тарасенко зазначає: «Наше спілкування – не нагадування про вік, а чудова можливість сказати теплі слова вдячності батькам, ветеранам війни і праці, пенсіонерам за вклад в розвиток нашої громади, за багаторічну добросовісну працю, доброту та мудрість».


Юлія Гуриненко підтримує свою колегу: «Піклування про людей похилого віку – справа всього суспільства, адже саме старші люди зберегли для нас найкращі національні традиції, навчили долати труднощі та бути гідними свого краю і держави».


Всього у нашій громаді проживає понад 300 жителів,яким виповнилося більше 90 років. Цього тижня до кожного з них завітали з привітаннями та подарунками.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Між Покровською та Полтавською громадами укладено меморандум про взаємодію й співпрацю

29 червня заступниця начальника Покровської МВА Маргарита Ідрісова взяла участь у відзначенні Дня міста Полтави, під час якого відбулось підписання меморандумів про співпрацю з прифронтовими громадами.

eye

45

Громада 1

30 червня 2024 12:50

Переосмислення принципів відновлення та розвитку українських громад: Покровськ на Lviv Urban Forum

Понад 1200 учасників з усієї України та авторитетні світові спікери зібралися у Львові на Lviv Urban Forum, щоб знайти спільні рішення щодо збереження та відновлення українських міст.

eye

94

Новини громад

28 червня 2024 18:16

Вшанування героїв: бійці добровольчого формування "Покровськ-1" отримали відзнаки від Міністра оборони України

Понад два роки тому, 26 лютого 2022 року, було створено добровольче формування “Покровськ-1” Покровської ТГ. Цей підрозділ став символом мужності та патріотизму для мешканців громади, адже його бійці з перших днів війни стали на захист рідної землі.

eye

55

Громада 1

28 червня 2024 18:00

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію